Forrás: Zirig Árpád

Albérletben születik újjá a magyaros konyha

Nyolc négyzetméteren főz három szakács, így keresik az ízeket, a jövőt, a szerelmet.

Forrás: Origo

Kirobbant a sajtháború Olaszországban

Szardínia Lazio ellen a Pecorino Romano-csatában

Forrás: Farsang Kupa Facebook

Összecsapnak a pékek meg a pincérek

Kétszáznál több cukrász, szakács, pék munkáját díjazzák Tatán.

Forrás: screamingeagle.com

Padlón folyt szét a 65,5 millió forintos bor

Ismeri a történelem legdrágább borbalesetét?

Forrás: Thinkstock

Jó hír: kevesebb cukrot használ a Nestlé

Feleannyi cukor kerül a kakaóba.

Forrás: Pinterest

Felesleges kacat vagy isteni találmány?

Vágásálló kesztyű és hagymaszemüveg teszi kellemesebbé a főzést.

Forrás: Flickr

Enne valami finomat olcsóbban?

Háromfogásos kulináris élvezet elérhető áron.

Forrás: Antal Viktória

Túrógombóc gluténmentes diétában? Naná, igazán finom

Nem kell lemondani a kedvenceinkről, a búzadara helyettesíthető.

Samuel Dhote

Világhírű tévedés

A híres édesség, ami egy buta hibának köszönhetően került fel a gasztronómiai örökségek listájára.

Forrás: GMM Youtube

Vasalóval steaket sütni? Lehet, de minek?

Két őrült kipróbálta, lehet-e a kenyérpirítóval vagy vasalóval jó steaket készíteni.

Forrás: Táfelspicc

Kebab vagy gyros? Mi a különbség?

Itt az ideje,hogy kiderüljön a titok.

Forrás: Origo

Hogy kerül Rockefeller Budapestre?

Budapest egyik legmenőbb helye, megnéztük, mi a titkuk.

Forrás: Zirig Árpád

Cubákpornó babos ágyon? Akarjuk!

Sertésköröm babbal, egy éjszakán át sütve. Több mint tökéletes.

Forrás: Táfelspicc

A gyorséttermek titka: futószalagon készül az ebéd

Aromák, gyorsfagyasztás, titkos fázisok? Megnéztük az ipar módszereit.

Forrás: Origo

Nem hitvány burger, ez már kajapornó

Megnéztük, mi az igazi hamburger titka.

Forrás: youtube

Utálja a kávét? Nincs egyedül!

Bármilyen meglepő is, de nem mindenki szereti a kávét, hiába próbálja ki.

Forrás: Zirig Árpád

Pajkos bújócska: pörkölt van a gombócban

Nem csak a gyors receptekkel érdemes játszani, van, ami megérdemli az időt.

Forrás: Origo

Evett már garázsban? Most fog!

Termelői piac, áruház, étterem, kávézó és street food egy helyen: mi ez?

Forrás: www.krondc.com

Csokiból épül meg a Pécsi Székesegyház

Rekordkísérlet keretében édességből építik meg a makettjét.

Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc

Vacakabb élelmiszert hoznak a multik Magyarországra

A Nébih tesztje kimondta, sok élelmiszerből mi gyengébbet kapunk az osztrákoknál.

Forrás: Antal Viktória

Marcipántorta, ha kell, gluténmentesen

Mandula és mascarpone, együtt rossz nem lehet!

Forrás: Ács Bori

Mák: imádjuk az év gyógynövényét

Ön is szereti a mákos gubát? Akkor idén még többet ehet belőle.

Forrás: Gordonramsay.com

Hihetetlen: Gordon Ramsay kedves volt

A híresen beszólogatós kedvű celeb szakács egész rendes, ha úgy látja, van értelme.

Mit egyen a gyerek a kiránduláson?

Kirándulós ételek: ezt csomagoljuk, ha azt akarjuk, hogy el is fogyjon.

Forrás: Thinkstock

Rosszat eszünk: az emberiség negyede vérszegény

A helytelen hozzátáplálás is felelős lehet a vashiány és a lisztérzékenység kialakulásáért.

Forrás: Zirig Árpád

Megkóstoltuk a világbajnokot

Két aranyat szerzett a nagymarosi jalapenós szósz a chilik világbajnokságán. Naná, hogy teszteltük.

A péksütemény, amit egy magyar se enne meg

Egy San Francisco-i pékségben feltalálták a szusival bélelt croissant-t, a helyiek imádják.

Forrás: Táfelspicc

Konfirmált kacsacombot hozzon nekem!

Fine dining kisokos gasztrorajongóknak, kötelező.

Forrás: Zirig Árpád

Fekete mese Túrkevén: vér, pálinka, kolbászok

Érzékeny gyomrúaknak nem való, de mindenki más imádni fogja a Böllértalálkozót.

Forrás: Tesco

A csúnya répából is finom torta lesz

A kevésbé formás zöldségeket és gyümölcsöket olcsóbban adja a Tesco.

Fotó: Bakos Zoltán

Küzdünk, mint kövér disznó a jégen

Barta Károly a nulláról épített fel egy szőlőbirtokot a tokaji borvidéken, már külföldre is szállítanak.

Forrás: Gellért Hotel

Kiegyezünk a sörrel!

Ismét téli sörfesztivál, korlátlan kóstolás és finomságok jövő hétvégén.

Forrás: De Leça media/Ricardo Joao De Leca

Igazi luxus: szeretne saját szakácsot?

Házhoz megy a séf és maga tálalja a vacsorát. Ráadásul még jóképű is!

Fotó: Mudra László - Origo

Mázsányi tepertő, regimentnyi vadászpuska

Elindult a FeHoVa, a régió legnagyobb fegyver-, horgász- és vadászszakvására.

Forrás: www.kallopeter.hu/Peter Kallo

Már bármit lehet utcán enni

A hamburgerrel kezdődött, de ma az olasz gnocchi, a szerb pljeskavica és a mexikói burrito is menő.

Forrás: Nábelek Zsófia

Csábítson csokival, ne csak Valentin-napon!

A csoki öröm és boldogság, sőt, másnak is kedveskedhetünk vele.

Forrás: Thinkstock

Chiamag: káros is lehet, ha túl sokat eszünk

Mindegy, mi van ráírva, nem árulhatnak tejterméket chiamaggal.

Forrás: Zirig Árpád

Két világbajnoki aranyat szerzett a magyar chili

A nagymarosi Gabko Chili szósza nyert a The World Hot Pepper Awardson.

Forrás: Antal Viktória

A farsangi fánk is lehet gluténmentes

Nem kell lemondani a népszerű farsangi csemegékről, búzaliszt nélkül is finomak!

Forrás: Origo

Melyik menza főzi a legjobb ebédet 450 forintból?

Versenyre hívja a Nébih a közétkeztető konyhákat, most kiderül, ki mit tud!

Forrás: Impossible Foods

Michelin-csillagos vegán burger? Állítólag finom

Michelin-csillagos helyen árulják a mindenki által finomnak tartott húsmentes hamburgert.

Még több cikk