Punkok a pohárban

Vágólapra másolva!
Punksöröket kóstoltunk. A lázadásból született skót sörfőzde, a BrewDog 1000 forint alatt beszerezhető három söre simán levett a lábunkról és volt egy kis neodadaista drámába oltott cicaharc is. 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Trashy Blonde

Alkoholtartalom: 4,1%

Szerintünk:

"Gyönyörű, rubinos színe van, a legjobb gyümölcssör, úgy, hogy nincs benne gyümölcs, tényleg, elképesztő gyümölcsös íze van. Savanyú, de iszonyú gyümölcsös. Annyira szép színe van, hogy a kislányok szerintem imádnák."
PA: Áfonyás, de nem édes, hanem keserű.

MA: Nem, tök szörpös.

PA: Nem, nekem nagyon keserű, semmi szörp nincsen benne.

MA: Egy szörpnek sem kell feltétlenül édesnek lennie.

PA: De.

(tíz perccel később)

PA: Ez nem szörp, mert savanyú.

SI: De hát az előbb azt mondtad, hogy nem savanyú.

PA: Igen, de azóta a végére értem a pohárnak. Savanyú.

MA: Eszerint szörp.

PA: Nem, mert a szörp édes."

A ratebeer pontozói szerint: Tökéletes egy meleg napon a teraszon kortyolgatni. Gyengén aromás, enyhe kesernyésséggel.

Punk IPA

Alkoholtartalom: 5,6%

Világos, enyhe rezes beütésű sör. Trópusi gyümölcsös íz, keserű utóízzel.

Szerintünk: "De szép színe van ennek is, úristen de szép színe van ennek is. És a habja! Maracuja illat, menta, zöldfűszer. Az íze mennyország. Gyümölcsös, kurva keserű mennyország. Nagyon jellegzetes ipa szaga van. Az a legérdekesebb, hogy nem marad keserű íz a szádban utána, pedig az íze alapján kellene."

A ratebeer pontozói szerint: is őrületesen citrusos. Vannak ennél malátásabb IPÁ-k és komplexebb sörök, de az egyensúly egyszerűen tökéletes.

Hard Core IPA

Alkoholtartalom: 92%

Szerintünk:

"Az előzőnek is volt egy kis spangliszaga, azt nem akartam nagyon erőltetni, elvégre mégiscsak 2012 van, de ennek olyan masszív, gyantás-ragacsos spangliszaga van az üvegből frissen kitöltve, hogy be kellene tekerni! Tényleg erős, karakteres, jobban megüt, mint az előző, pedig hasonlít rá. Ez balzsamosabb, krémesebb. Ízre nekem semmi más csak keserű, viszont olyan keserű, amit szeretek. Nem lehet belőle sokat meginni, ez gyilkos. Olyan típusú keserűséget hagy a szádban, mint az unikum, ilyen gyógyfüves keserűséget. Ez egy jó férfiarcszesz felét kiadná."

A ratebeer pontozói szerint: Karamelles, citrusos, enyhe fenyőízzel. Nagyon komplex ízű.