Sajnos még mindig erősen tartja magát az a romantikus marhaság, hogy a gulyást a gulyások főzték, Felicity Cloak pedig nem olvashatott Váncsa Istvánt, aki ezt egyszer rendkívül frappánsan tisztázta.
Nem baj, a magyarok többsége is a gulyások szájába adja ezt a városi, polgári körökben kialakult fogást, így ezt igazán nem róhatjuk fel neki. Sőt, a cikk elején tisztázza, hogy a magyar gulyás egy leves, amit ő készített az pedig egy sűrűbb étel, és a kettő nem egy és ugyanaz. A gulyásról szóló források kegyetlen kuszaságából Felicity Cloak ezt a gulyást hámozta ki:
Mielőtt kommentelnének, írják be M-A-G-Y-A-R receptkeresőkbe, hogy gulyás, aztán lepődjenek meg, milyen jó receptet hozott össze Felicity Cloak pár kilométerrel odébb.
Tavaly a Budai Gourmet Fesztiválon is a gulyás volt a téma, ott a legjobb hazai séfek mutatták be, milyen lehetőségek vannak a gulyásban.