Mit olvastak 2014-ben?

élelmiszer címkézés alap
Vágólapra másolva!
Az élelmiszer-, elsősorban a húsipar ocsmányságai érdekelték olvasóinkat idén. Olvasottsági toplistánk, 2014.
Vágólapra másolva!

10. Hol lehet jó minőségű párizsit kapni? 74 000

Lehet, ha keresik, kutatják a kisiparosoknál. Őket szedtük össze a cikkben. Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc

9. Bolond, aki porból főz 74 000

Porételek árát és elkészítési idejét hasonlítottuk össze valóságos párjukkal. A porok elvéreztek. Forrás: Táfelspicc

8. Nigella magyar szendvicse 75 000

Véletlenül találtunk egy teljesen hülye receptet, amit a brit sztárséf magyarnak hív. Forrás: Táfelspicc

7. 3 in 1 kávék tesztje 75 000

Hiába a nyilvánvaló válasz, hogy mind rossz, mégis kíváncsiak voltak, melyik a legrosszabb. Az összes. Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc

6. Milyenek az alsópolcos borok? 83 000

Ugyan milyenek lennének? Forrás: Zirig Árpád / Táfelspicc

5. Kolbászteszt 87 000

Volt baj. Forrás: Origo

4. Így csinál belőlünk drogost az élelmiszeripar 93 000

Örök sláger minden, ami szörnyű. Mégis tolják. Forrás: Flickr Cc

3. Túl sokat zabálunk, azért nem fogyunk 119 000

A diéta is örök sláger, ebben az anyagban ráadásul a megváltozott médiafogyasztási szokásoknak megfelelően vizualizáltunk adott napi kalóriamennyiségeket. Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc

2. Fehér takony a húsipari termékekben 121 000

Örök barátunk és tipikus virsli és párizsialapanyag, a mechanikusan szeparált hús undorító gyártásáról szóló anyag szerencsére sokmindenkihez eljutott. Forrás: Jeremy Keith/Flickr

1. Finomabb az osztrák élelmiszer? 148 000

Lényegesen szebb az osztrák, de kiderült más is. Méltán a legolvasottabb idei anyagunk. Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc