Vágólapra másolva!
A március 16-22. között megrendezendő Étterem Héten kipróbálhatja a legmenőbb éttermeket fix áron, így ha a hétköznapokba nem is fér bele egy jó kis fine dining, ezen a héten érdemes megnézni, hogy mit kínálnak a közép- és felsőkategóriás éttermek. Újdonságok és részleteket a rendezvénysorozattal kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Idén tavasszal folytatódik az Országos Étterem Hét rendezvénysorozat. A rendezvényre előzetesen február 25-től lehet on-line asztalt foglalniuk az érdeklődőknek az alábbi linken. Érdemes sietni, hiszen 3300 forinttól kínálják a háromfogásos ebéd- és vacsoramenüiket a résztvevő közép- és felsőkategóriás éttermek országszerte, március 16. és 22. között.

Forrás: Origo

A 2015. tavaszi Étterem Hét újdonsága, hogy idén a vendégek igényeinek megfelelően Prémium menüket is kínálnak, amelyeket 4900 forintért lehet kipróbálni. A programban résztvevő éttermek nagyjából 20-25 százaléka kínál majd Prémium menüt, a többi étterem továbbra is a 3300 forintos kategóriában indul.

Forrás: Origo

Az feltüntetett árak tartalmazzák a szervízdíjat, valamint az éttermekben 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak a vendégek, tehát érdemes ekkor kipróbálni a menő helyeket, mint például a Michelin ajánlással rendelkező éttermeket: Aranyszarvas bisztró, ARAZ étterem, La Perle Noire étterem, Le Bourbon étterem – Le Meridien, Paris-Budapest étterem, Pesti Disznó bisztró vagy a Rickshaw a Corinthiában.

Az Étterem Hét programjára kialakított szabad helyek száma limitált, így az elmúlt évek tapasztalatai szerint az érdeklődőknek érdemes minél hamarabb asztalt foglalniuk a weboldalon.

Forrás: Origo

Ha foglal, azonnali visszaigazolást kap e-mailben a foglalás sikerességéről. Személyes, illetve telefonos megkeresés útján nem lehet asztalt foglalni, a rendszer csak az online foglalásokat regisztrálja a fenti weboldalon.