Vége a nagy Nutella-lopásoknak

nutella lakat zár nutellarablás
Akár egy régimódi fogszabályzó
Vágólapra másolva!
Végre felfedezett valaki egy igazi társadalmi igényt, egy tátongó piaci rést. Szeptembertől bárki megrendelheti a Nutellára helyezhető zárat, amely megvédi kedvenc édességünket a betolakodóktól.
Vágólapra másolva!

A Nutellarablás ismert fogalom. A Nutella tulajdonosa tisztában van a veszélyekkel, próbálja rejtegetni kincsét, de nem tudja elkerülni az elkerülhetetlent. A rablók észjárása az egy kanállal veszek csak, azt nem veszik észre elv alapján működik. Az egy kanálból azonban mindig több kanál lesz, a Nutella pedig hamarabb fogy el, mint gondolnánk.

Családi kapcsolatok, szerelmek, irodai légkör látta már kárát

annak, hogy az emberi természet nem tud ellenállni egy üveg Nutellának.

Akár egy régimódi fogszabályzó Forrás: Ebay

Daniel Schobloch tervező művében viszont ott van a lehetőség, hogy a fentiekről már csak múlt időben beszélhessünk. Az Ebay-ről lehet majd megrendelni az áttetsző műanyagból készült zárat, amellyel elzárhatjuk Nutellánkat a külvilág elől.

A megvalósítás kissé robosztus lett, de biztos, ami biztos. Innentől már csak a kulcsokra kell vigyázni – bár azokat nyilvánvalóan könnyebb lesz elrejteni mint egy egész üveg Nutellát.

Rendelni szeptembertől lehet, de csak akkor, ha sor került az utángyártásra. Eddig ugyanis ezer darab készült el, és mindegyikre érkezett előjegyző vásárló.