Saját étterme van a 16 éves séfnek

flynn mcgarry séf
Felnövőben egy új séfgeneráció?
Vágólapra másolva!
Egy tizenhat éves amerikai fiú a közelmúltban nyitotta meg első éttermét New Yorkban, ahol ő a séf. A vállalkozás egy kisfiú játékából nőtt ki, amikor Flynn még csak édesanyja barátainak főzőcskézett. Azóta szerepelt a The New York Times és a Time magazinokban, jelenleg ő az Egyesült Államok egyik legtöbb figyelmet kapó étteremtulajdonosa.
Vágólapra másolva!

Flynn McGarry tizenkét éves kora óta van jelen a szakmában: ekkor kezdett első vállalkozásába, ami azt jelentette, hogy anyja kaliforniai lakásában főzött a hozzájuk látogató vendégeknek. Innentől mintha minden összejátszott volna, mégis lépésről lépésre jutott el saját étterméig.

Tizennégy évesen kezdett bele az első valódi éttermébe, Los Angelesben.

Az Eureka akkor még csak egy havonta egyszer nyitva tartó hely volt, a híre azonban terjedt, mint a futótűz.

Felnövőben egy új séfgeneráció? Forrás: Flynn McGarry/Instagram

Interjút készített vele a New Yorker, történetével pedig a The New York Times különszáma is foglalkozott.

A Time magazin beválasztotta a huszonöt legnagyobb hatású tinédzser közé.

Flynn közben állandó turnén volt az Egyesült Államok és Európa különböző éttermeiben, ahol igyekezett bővíteni tudását.

They made me wear a hair net

A photo posted by Flynn McGarry (@diningwithflynn) on

Why not go to philly on a minute's notice

A photo posted by Flynn McGarry (@diningwithflynn) on

#thanksikea

A photo posted by Flynn McGarry (@diningwithflynn) on

A közelmúltban sikerült megvalósítania első, teljes mértékben saját projektjét. A gyerekkori nevet megőrizte, az étterem továbbra is Eurekaként üzemel New Yorkban. Heti három napon tart nyitva és egyelőre tizennégy fajta ételt kínál. Egy személy részére 160 dollárba kerül egy vacsora.