Flynn McGarry tizenkét éves kora óta van jelen a szakmában: ekkor kezdett első vállalkozásába, ami azt jelentette, hogy anyja kaliforniai lakásában főzött a hozzájuk látogató vendégeknek. Innentől mintha minden összejátszott volna, mégis lépésről lépésre jutott el saját étterméig.
Tizennégy évesen kezdett bele az első valódi éttermébe, Los Angelesben.
Az Eureka akkor még csak egy havonta egyszer nyitva tartó hely volt, a híre azonban terjedt, mint a futótűz.
Interjút készített vele a New Yorker, történetével pedig a The New York Times különszáma is foglalkozott.
A Time magazin beválasztotta a huszonöt legnagyobb hatású tinédzser közé.
Flynn közben állandó turnén volt az Egyesült Államok és Európa különböző éttermeiben, ahol igyekezett bővíteni tudását.
A közelmúltban sikerült megvalósítania első, teljes mértékben saját projektjét. A gyerekkori nevet megőrizte, az étterem továbbra is Eurekaként üzemel New Yorkban. Heti három napon tart nyitva és egyelőre tizennégy fajta ételt kínál. Egy személy részére 160 dollárba kerül egy vacsora.