T-rexet sütött Thor, a germán kalapácsos isten

Chris Hemsworth thor torta t-rex
Vágólapra másolva!
Egy igazi germán isten semmilyen feladattól nem ijed meg soha. Ha a cukrászda azt mondja, nem tudják időre elkészíteni a kislánya születésnapi tortáját, a szuperhős csak felgyűri az inge ujját és megsüti maga. Na jó, a felesége is biztos segített. 
Vágólapra másolva!

A tortakészítés meglehetősen bonyolult folyamat, az igazán elhivatottakon kívül kevesen vállalkoznak rá, hogy saját kezűleg tegyék boldoggá a családi születésnaposokat. Chris Hemsworth, azaz maga Thor, a kalapácsos isten és aktuális szuperhős azonban nem félt belevágni.

Thor: Sötét világ Forrás: Fórum Hungary

Szinte mindannyian érezzük azt a félelmetes érzést, amikor kiderül, hogy a torta nem lesz kész a gyerek szülinapjára. Ilyenkor nyilván el lehet rohanni valamelyik áruházba és beszerezni egy tortának kinéző, ám valószínűleg ehetetlen képződményt vagy megpróbálhatjuk saját kezűleg megoldani a helyzetet.

Kevésbé igényes szülők megelégedhetnek egy tejszínhabbal és gyümölccsel felcsicsázott brownie-val is, de

Chris Hemsworth nem cicózott, egyből a formatorta kihívását választotta.

Biztos azért, mert nem tudta, hogy nekünk van egy elronthatatlan szülinapi tortareceptünk.

Ezt csinálja egy színész apa Forrás: Adriana Velez

A színész által az Instagram csatornáján posztolt dinoszaurusz, pontosabban T-Rex alakú torta meglehetősen bájosra sikeredett, bár kiforrottnak még nem mondanánk a koncepciót. Remélhetőleg az érintett, Hemsworth India Rose nevű kislánya elégedett volt a csokoládés alkotással és a cukorka díszítéssel.

Azért nagy szerencse, hogy Hemsworthnek nem ebből kell megélnie. Bár így is kapott rá 222 ezer like-ot.