Apák egymást közt: gabonapehely az alvó gyereken

Vágólapra másolva!
Apák napjára elég vicces kihívás hozta lázba az internet népét: ki tud több kör alakú gabonapelyhet egy alvó gyereken elhelyezni, úgy, hogy ne ébressze fel a kísérlet alanyát. Képekkel dokumentálva persze.
Vágólapra másolva!

Az őrület a Life of Dad, azaz Apa élete nevű weboldalról indult el. Patrick Quinnek, a honlap közösségi média menedzserének jutott eszébe egy unalmas délután, amikor a kisfia elaludt az ölében, hogy megpróbáljon minél több Cheerios nevű gabonapelyhet egymásra halmozni a gyerek fején.

- mesélte Quinn.

Forrás: Origo

A vállalkozó kedvű apuka kiposztolta a képet a Life of Dad hivatalos Facebook oldalán, azzal kérdéssel, hogy ki tud többet és elszabadult a pokol. Apák százai látták meg a lehetőséget a kihívásban és szenteltek napokat a feladatnak.

Forrás: Origo

Bizonyos képeken egészen megdöbbentő magasságú gabonapehely torony látható az alvó kisdedek fején, a versenyszellemű édesapák különböző technikákat osztottak meg egymással, mikor jó nyálazni, mikor nem.

Forrás: Origo

Mások egészen egyedi módon fogták fel a feladatot és nem egymásra helyezték a karikákat, csak szimplán beborították vele a gyereket. Akárhogy is, az ötlet nagyon bejött, a Life of Dad nézettsége megugrott, a versenyzők jól szórakoztak és bizonyára a Cheerios gyártója sem szomorkodott. A kihívásban részt vevő gyerekek édesanyjának véleménye nem ismeretes.