Ez a világ legundorítóbb süteménye

Vágólapra másolva!
Persze lehet, hogy sokak számára inkább ellenállhatatlanul vicces a gennyes pattanásra emlékeztető cupcake, de lesz, aki nem bírja majd.
Vágólapra másolva!

Az állandó médiazajban nem könnyű olyan kreációt alkotni a desszertek világában, amivel egy cukrászat tényleg fel tudja magára hívni a figyelmet. Persze a közösségi média ettől függetlenül lehetőséget is jelent, nem egy karrier indult már útjára egyetlen Twitter- vagy Instagram-posztnak köszönhetően.

Hogy a gennyes pattanásra emlékeztető cupcake megalkotójával mi fog történni, azt egyelőre nehéz megjósolni, mert részünkről ránézni is alig bírunk a termékre. Mások számára azonban eredetinek és mulatságosnak tűnik az ötlet, legalábbis erre következtetünk a rengeteg megosztásból.

Van, akinek tetszik Forrás: Instagram

A Blessed by Baking elnevezésű Instagram-profil mögött álló, egyébként szimpatikus cukrászt egy Dr. Pimple Popper nevű orvos-kozmetikus ihlette meg (akit inkább nem linkelünk), aki népszerűnek mondható meglehetősen naturális képeinek, videóinak köszönhetően.

Ilyet szoktak általában Forrás: Instagram

A pattanást imitáló cupcake-et nyilván leginkább viccnek szánták, a Blessed by Baking rendes kínálata a szokásos csinos süteményekből, tortákból áll, de tekintettel rá, hogy azóta már interjúkat kérnek a cukrásztól, az üzletnek valószínűleg jót tesz.

Kamaszkorunk rémképe Forrás: Instagram

Azért azon csodálkoznánk, hogy ha a pattanásos sütit rendelnék a népek, de végül is elképzelhető, hogy azt is megeszi valaki.