Okostelefonnal készül a mintás pirítós

Vágólapra másolva!
A közösségi finanszírozás csodálatos dolgokat hoz létre: a legújabb termék egy mintásan pirító pirítóskészítő, amit egy applikációval lehet irányítani.
Vágólapra másolva!

Szeretné, ha reggelente pirítósa jó reggelt kívánna önnek? Mostantól semmi akadálya a dolognak, csak egy vélhetően nagyon drága pirítóskészítő és egy okostelefon kell hozzá. Az applikáció ingyenes, hurrá...

Számos közösségi finanszírozásban létrejövő konyhai terméket bemutattunk már olvasóinknak és némelyiknek volt is némi értelme. A Toasteroid szerintünk nem tartozik ebbe a körbe. Vagy csak nekünk nincs semmi humorérzékünk.

Forrás: Toasteroid

Nem látjuk ugyanis, miért jó az, ha a pirítós mintás. Már akkor sem értettük, amikor kicsit korábban megjelent a piacon a szelfi pirítós, ami egy előre betáplált képet éget a kenyérre. Ehhez képest persze fejlődés, hogy

a Toasteroidhoz mi rajzolhatjuk meg a mintát, amit utána megeszünk,

de valahogy nem érezzük valódi prioritásnak.

Forrás: Selfi Toast

Egy rakás ember azonban összegyűjtött a mintás pirítós bűvöletében 108 ezer dollárt, így elképzelhető, hogy valóban sorozatgyártásba kerül a végtelenül kreatív ötlet. Kérdés, hogy vajon tényleg megveszik-e a vásárlók?