Leidiótázza a vendégeket, de imádják

Vágólapra másolva!
A közösségi média igen csak kedvez a jó üzleti érzékkel megáldott éttermeseknek, az ügyes trollkodás milliókat érhet. A dublini Paul Stenson néhány nap alatt 25 ezer új rajongót gyűjtött be politikailag igen kevéssé korrekt szövegével.
Vágólapra másolva!

A The White Moose Cafét üzemeltető Stenson nem először hívja fel magára a figyelmet. Korábban kikelt a vegánok, a szoptatós nők és a visító gyerekek ellen is, de most sikerült leghatékonyabban botrányt keltenie.

A provokátor Forrás: The White Moose/Facebook

Az étterem Facebook oldalán ugyanis nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak olyan vendégeknek szolgálnak fel gluténmentes ételt, akik orvosi papírokkal tudják bizonyítani, hogy szükségük van rá. A közösségi média természetesen felrobbant, emberek ezrei kérték ki maguknak. Természetesen olyanok is, akik számára, mivel nem Írországban élnek, egyáltalán nem releváns, hogy Stenson kinek mit hajlandó felszolgálni.

A melegeket bírja, csak ne legyen visító gyerekük Forrás: The White Moose/Facebook

Az étterem a bejelentést övező felháborodást sem kezelte különösebben óvatosan. Bocsánatkérés helyett inkább ragtapaszt kínáltak azok számára, akiknek fájdalmat okoztak szavaikkal, majd ma elárulták, mennyi hasznot hozott nekik a trollkodás.

Most már biztos többen vannak Forrás: The White Moose/Facebook

Stenson összegzése szerint 43 cikket írtak róluk, 14 rádió és tévéadásban szerepeltek és 25 ezer új rajongót szereztek a balhénak köszönhetően. A forgalmuk 57 százalékkal növekedett és senki nem kért gluténmentes ételt. De ettől függetlenül mindenki egy rohadt idióta - üzente az étterem tulajdonosa a népnek.

Kérdés, mennyire lesz tartós ez a növekedés, mert arról még egy szót sem hallottunk, tudnak-e főzni is a The White Moose-ban vagy csak a szájuk nagy?