Vágólapra másolva!
Az aranyszínű tapéta átadta helyét a téglafalnak, a plüss kárpit huzatokat pedig koptatott bőrre cserélték. A Hadik legendás falfestményén továbbra is látszanak a Nyugat nagyjai, mégis újszerű, kortárs képzőművészeti alkotássá változott.
Vágólapra másolva!

Amoeba és Magashegyi Underground koncertekkel tért vissza a Hadik, hogy szeptembertől megújult külsővel és menüvel várja a korábbi és leendő törzsvendégeit. Az itallapra irodalmi koktélok, az étlapra burgerek, desszertek kerültek.

Új ruhában Forrás: Hadik

Karinthy, Kosztolányi és Déry Tibor törzshelyén ma is pezsgő irodalmi és kulturális élet folyik, ezt üzeni a Hadik új szlogenje is: „Veled lesz újra nagy!" Az egykori szellemiséget azonban nemcsak a külső idézi fel, a kultikus hely továbbra is irodalmi szalonokkal, slam poetry estekkel, hétfőnként jazz koncertekkel, hétvégén pedig irodalmi brunch-csal várja közönségét.

Karinthynak is tetszene Forrás: Hadik

Napközben viszont megmarad Újbuda népszerű találkozó- és alkotóhelyének, ahol szívesen gyűlnek össze művészek és bohémek, hogy ihletet merítsenek a Hadik százéves múltjából és korszerű jelenéből.

„Az átalakítás után is azt szeretnénk, hogy a mai korszellem és az egykori hangulat is érezhető legyen a Hadikban. Gasztronómia, belsőépítészet, programok, szerviz – ezek azok az eszközök, amik segítenek a jelen és a múlt közötti helyes arányok kialakításában" – mondta el Bosznai Tibor, a Hadik alapító-ügyvezetője.