Gordon Ramsay köpködött és hajigált

gordon ramsay
Vágólapra másolva!
Gordon Ramsey sok okos dolgot mondott már, de amikor cirkuszi bohócnak használják a nézettség növelése érdekében, az valahogy mindig kicsit kínos. Hiába a sok fuck, nem vicces.
Vágólapra másolva!

Mindjrát itt van Halloween, amikor is az amerikai gyerekek kis kosárral a kezükben körbejárják a szomszédságot, bemutatják a jelmezeiket és mérhetetlen mennyiségű édességet gyűjtenek. Az ilyenkor osztogatott finomságok minőségéről már évek óta folyik a vita, most Gordon Ramsay is megmondta a frankót.

Az alma sem menekült meg Forrás: youtube

Természetesen nem komolyan, inkább csak egyfajta vicces műsorszámnak szánták valószínűleg a Jimmy Kimmel show-ban, alkalmat adva a káromkodásáról híres brit séfnek, hogy megfelelő mennyiségű fuck szócska kíséretében előadja magát.

Bár Ramsay-nek vélhetően igaza van a Smarties és a pillecukor vacakságával kapcsolatban, ettől függetlenül nem sikerült igazán szórakoztatóra a kirohanás. Najó, az tényleg igaz, hogy ez a cukorka kicsit egy béna ízű gyógyszerre hasonlít és azzal is egyet tudunk érteni, hogy ha édesség nap van, akkor ne adjunk a gyerekeknek almát, értelmetlen és felesleges.

Arra azért kíváncsiak lennénk, vajon mit szólna Ramsay a magyar mikulás csomagokban széles körben ajándékozott "csokoládénak" nevezett förmedvényhez. Valószínűleg azt is szívesen vágná a falhoz.