Retteg az adalékoktól, az E betű a mumusa? Ezt a büfét ne hagyja ki

farmbistro házikó
Vágólapra másolva!
Ellenőrzött magyar termelőktől érkezik az alapanyag a most megnyílt Farmbistroba, de még ennél is fontosabb, hogy jót adnak enni.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, a hetedik került most már véglegesen a dzsentrifikáció útjára lépett.

Számos jógastúdió és bringaszervíz után ugyanis a Dembinszky utcában megnyílt az ország első és egyetlen fenntartható bisztrója.

Ha valakinek ismerős a környék, nem véletlen, a Dembinszky utca 32-ben már egy ideje érezhető volt a fenntarthatóság illata, itt telepedett le ugyanis 2014 novemberében a Házikó, amely leginkább fenntartható cateringgel foglalkozik.

Semmi pucc Forrás: Origo

A Farmbistro ételei a Házikó termékeihez hasonlóan kizárólag magyar termelők, családi gazdaságok szigorúan ellenőrzött alapanyagaiból készülnek, minden nap frissen és minden mesterséges adalék és tartósítószer nélkül.

Kedvencünk, a pirított zöldséges szendvics. Forrás: Origo

A kínálat nem túl nagy, de értelmes:

levesek, friss pékáru, szendvicsek, saláta és sütemény, sok vega és vegán változat.

Az ételek gyümölcs-és zöldséglevekkel, fair trade teával, és frissen őrölt, farmszelektált Has Bean kávéval fogyaszthatóak helyben vagy kérhetőek elvitelre.

A város egyik legjobb pogácsája Forrás: Origo

Az árak kedvesek: egy leves 350 forint, szendvics 620, kávé 450, de csomagban minden olcsóbb reggel és délben is. Kutyát, gyereket szabad vinni.