Nem csak a pezsgőjük nyerő

kreinbacher birtok somló borászat
Vágólapra másolva!
2016 igen jó éve a Kreinbachernek, a pezsgő világbajnokságon szerzett két aranyérem után most egy belsőépítészeti díjat söpörtek be.
Vágólapra másolva!

Az Év Belsőépítésze díjat Laki Péter alapította, idén 18. alkalommal adták át. A rangos szakmai zsűri minden évben a legkiemelkedőbb, különleges tervezői értékkel bíró belsőépítészeti munkát keresi. Lőrincz Szilvia és Mikics András a somlói Kreinbacher Birtok és a budapesti Tasting Salon kialakításáért vehették át a díjat.

Nem csoda, hogy díjat nyertek Forrás: BOOGEE Photography/Boogee

Az év belsőépítészei az elmúlt években egy komplex feladatot vittek végig: a díj egyaránt szól a somlói Kreinbacher Birtok és a Palazzo Dorottyában kialakított Tasting Salon munkáknak. A Kreinbacher Birtok részéről Kása Zsolt építész kísérte végig a tervezést és megvalósítást, projektigazgatóként és ötleteivel támogatva az alkotómunkát és kivitelezést.

Modern, de élhető Forrás: BOOGEE Photography/Boogee

A zsűri elnökea díj átadásakor elmondta, hogy ebben az évben egyöntetű volt a zsűritagok döntése: a pályamunkák értékelésekor kivétel nélkül Lőrincz Szilviát és Mikics Andrást jelölték Az Év Belsőépítésze 2015 címre. Értékelésében kiemelte, hogy mintaszerűnek tartja a két munkát, mert

Hagyja érvényesülni a környéket is Forrás: BOOGEE Photography/Boogee

A Birtok 2015 tavasza óta várja a vendégeket és a díj újabb fontos visszajelzés számukra, hogy tradicionális pezsgőik és boraik mellett a design is fontos hívószó a borturizmusban, amely vonzóbbá teheti ezt a különleges borvidéket az utazók számára.