Sörfőzdében találtak rá az eltűnt tinisztárra

2017.01.05. 12:50

A kilencvenes évek mélyhangú sztárja ismét velünk van, nem adja fel és nem csak egy lemezt készített a rajongóknak, de sört is. Reméljük, a sör jobb.

Őszintén szólva soha nem gondoltuk volna, hogy Rick Astley, a kilencvenes évek háromszámos sztárja egyszer még visszatér. Többször is megmondta, hogy nem neki való a híresség, rosszul viselte, hogy nem csak a zenéjét, de a magánéletét is akarták a rajongók.

Most, hogy idősebb és tapasztaltabb, talán már jobban viseli a megpróbáltatásokat, de persze az is lehet, hogy csak elfogyott a pénze. Akárhogy is, tavaly új lemezzel jelentkezett, amelynek megítélése meglehetősen megosztja a szerkesztőséget, a vicces és az egész jó vélemények csapnak össze. 

Ugyanaz a fodrászaForrás: Vevo Youtube

Tény, hogy a korábban a világ legrosszabbul öltözött emberének megválasztott, ötvenéves Astley még mindig tud énekelni, élő fellépésekkel is bizonyítja, lefogyott, jól is néz ki, táncolni meg sose tudott. Hogy a sörfőzésről szóló híreknek pontosan mi köze van a zenéléshez, azt nem tudjuk, de időben körülbelül egyszerre jelentek meg.

Szeretek a barátaimmal sörözni és remélem, hamarosan a saját márkámat árulhatom" - mondta az énekes a Irish Mirrornak. Ezt még nem sokan vették komolyan, a koppenházgai Mikkeller sörfőzde megerősítette, hogy valóban dolgoznak Astley-vel egy közös sörön. A nevét még nem tudják, a Huffington Post szerint legyen Rolling Rick, utalva a "rickrollingra", a pár éve terjedő, a zenésszel kapcsolatos netes mémre.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK