A kecskéknek táncol a biofarmer

jay lavery farmer táncol istállóban
Vágólapra másolva!
Hihetetlenül népszerűvé vált egy amerikai gazdálkozó, miután megosztott magáról egy táncos videót a közösségi médiában. A kecskék mellett pulykákat is nevel New York államban.
Vágólapra másolva!

Azt mondják, a zene jót tesz a tejelő állatok hozamának, úgyhogy Jay Lavery kecskéi különösen sokat termelhetnek, hiszen gazdájuk még táncol is hozzá.

Saját bevallása szerint persze Lavery nem a kecskék kedvéért rázza a hátsóját ilyen bájosan az istállóban, hanem egyrészt, hogy ne fázzon, másrészt pedig többek között tánccal kúrálja a hátfájását.

Neki is vetkőzött Forrás: Jay Lavery/Facebook

A New York államban található Permaculture Inn nevű farm 50 éves tulajdonosa aránylag új a mezőgazdaságban, korábban dolgozott légikísérőként, fordítóként, komikusként és van egy pszichológusi diplomája is.

Az elképesztő, 6,6 milliós és még növekvő nézettségű videót Lavery

a barátai kedvéért készítette és töltötte fel a netre, de nem bánja, hogy ezen keresztül némi figyelmet kapnak az egyébként mentett kecskék

és a farmon nevelt különleges pulykák is. A táncos biofarmer ezen kívül még annak is örül, hogy a szintén hátfájással küzdőknek is ad egy kis segítséget, hogy a gyógyszerek helyett vagy mellett a tánc és jóga is megoldás lehet.

A kecskék tejének mennyiségéről és minőségéről sajnos nem találtunk információt a hírekben, pedig a sajtjuk különösen ígéretesnek látszik a képeken.