Obamáéról másolták Trump tortáját

trump torta
Vágólapra másolva!
Bár az Egyesült Államok új elnöke igyekszik erősen különbözni az előző vezetőtől, bizonyos dolgokat illetően, úgy tűnik, megbízik Obama ízlésében. 
Vágólapra másolva!

Donald Trump beiktatásával kapcsolatban komoly viták folynak, erősen eltérnek a vélemények például a résztvevők számával kapcsolatban, de a tortáról már biztosan tudjuk, hogy Obamáét másolta.

Pont olyan Forrás: cnn/twitter

A reciklálást az eredeti torta készítője, Duff Goldman szúrta ki, aki azonnal ki is tette a Twitterre felfedezését. Az internet persze ráugrott a témára, így a beszélgetésbe hamarosan bekapcsolódott a Trump-tortát sütő szakember is.

Tiffany Maclsaac washingtoni cukrásznak jutott a megtiszteltetés, hogy az új elnök beiktatási tortáját elkészíthette, és azt állítja, hogy konkrét fotó alapján kellett a tortát megcsinálnia.

– nyilatkozta Maclsaac, aki hiába próbált némi egyediséget belevinni a sütemény külsejébe, a megrendelő ragaszkodott a másolathoz.

A cukrász elkészítette a tortát a kért módon, majd az ebből érkező bevételt egy jogvédő szervezetnek adta. A torta ízéről nincsenek híreink.