Egy kis kék leves ebédre?

kék leves ramen
Vágólapra másolva!
A kék bort betiltják a spanyolok, erre a japánok kék ramennel állnak elő - nekünk egyik sem jött be igazán, bár mindkettőt megkóstolnánk azért. 
Vágólapra másolva!

Miközben a spanyol hatóságok a múlt nyáron feltűnt, és hamar sikeressé vált kék bor betiltásának lehetőségeit vizsgálják, egy tokiói étteremben kék levest főztek.

Látványos Forrás: Kipposhi/Instagram

A Kipposhi szakácsa

természetes színezékkel, egy spirulina nevű algával érte el a türkiz árnyalatú rament.

A fogást zsázsával, tojással és csirkével szolgálják fel és mint minden kék, illetve szivárványos étel, nagy sikerre számíthat a közösségi médiában.

A Kipposhi kifinomultnak látszó levese egyébként nem az első kék ramen Japánban, már korábban is létezett egy Zombear nevű, kék tésztát kínáló zacskós étel, amelynek számos rajongója van.