Szeretne ott aludni a sörgyárban?

Guinness sör Airbnb
Panoráma és sör
Vágólapra másolva!
Írország legexkluzívabb szállásán és legértékesebb csapjai között tölthet egy éjszakát a szerencsés nyertes és vendége.
Vágólapra másolva!

Guinness-sörrajongók álma az egyéjszakás, április 24-i kaland, amely része az Airbnb "Éjszaka" versenyének. Erre az alkalomra a Guiness Raktár híres Gravity Bárjának tetőterét egy teljesen felszerelt apartmanná alakítják; a szerencsés nyertes vendégével egy korsó habos sört szimbolizáló ágyban alhat, komornyik lesi kívánságait, szobájában saját Guinness bárból csapolhatja a sört, és élvezheti a 360 fokos panorámás kilátást Dublinra.

Panoráma és sör Forrás: Airbnb

Az élmény jóval több, mint csupán egy átitalozott éjszaka. Érkezéskor a győztest és vendégét egy privát túrán vezetik végig a sörfőzdében, kezdve az alapító, Arthur Guinness Thomas utcában álló egykori otthonával, folytatva

a 19. századi kanyargós földalatti alagutakban tett sétával, amit egy hatfogásos vacsora zár,

mégpedig Guinness sör inspirálta menü: háromféleképpen elkészített osztriga, grillezett fésűkagyló, Guinness sörrel locsolt marha-filé, és Guinness csokoládé mousse. Eközben a győztes magának csapolhatja az este folyamán a sört.

Arthur Guinness sörgyára az egyik leglátogatottabb turisztikai attrakció Írországban Forrás: Airbnb

Ébredés után a vendég egy ír reggelit kap, ami vitathatatlanul a legjobb a másnaposság orvoslására, majd leckét ad neki a gyár sörfőző szakembere, aki

beavatja abba is, hogy melyik összetevőtől és milyen készítési eljárás miatt ez a világ egyik legkülönlegesebb habosa.

A házirendet viszont be kell tartani: a bárban nem szabad táncolni, háziállatot nem lehet bevinni, és csak a felelős alkoholfogyasztás engedélyezett.

A versenyre az nevezhet be, aki regisztrált Airbnb-tag, 21 évesnél idősebb, és válaszol a kérdésekre március 22-ig. Ha nyer, váljon egészségére! Vagy ahogy az írek mondják: