Lenyomná a pékségeket a KFC

2017.03.20. 15:30

A világon elsőként Magyarországon vezeti be éttermeiben reggeli menüjét a KFC. A friss alapanyagokból készített kínálatban szendvicsek, édességek és 100% arabica fajtából készült kávék találhatók.

Ma, a március 20-i kóstolón megtudtuk, hogy a KFC a pékségekkel akar konkurálni: kellemes alternatívát kínálnak, ahol változatosan és kiadósan reggelizhetünk. Felmérésük szerint Magyarországon az otthonon kívüli reggelizés feltörekvőben van. 

A világon elsőként nálunk van állandó reggeli a KFC-benForrás: Zirig Árpád

„Mivel a reggelizés piaca még kiaknázatlan, az elsők között szerettünk volna belépni erre a területre"  – emelte ki Juhász Nándor, a KFC marketingese. „Tipikus KFC-s kínálatot állítottunk össze, amely reményeink szerint sokak tetszését elnyerheti. 

Ők főztek maForrás: Zirig Árpád

"Szendvicseinket hazai munkatársainkkal alkottuk meg, figyelve a vendégeink visszajelzéseire. Mi leszünk a világ első KFC-je, amely nem csak néhány kijelölt helyszínen, hanem minden éttermében reggeli kínálattal kezdi a napot. Közép-Európában úttörő a mi piacunk." 

Sajttal és tojássalForrás: Zirig Árpád

Meglepő módon nem kizárólag a csirkehúsra, hanem a friss, hazai tojásra is hangsúlyt fektetnek. Az ajánlat részét képezik a tükörtojással és friss zöldségekkel gazdagított Ciabatta, Bagel, Reggeli Qurrito  és a kívül ropogós, belül omlós háromszög alakú szendvicsek, valamint a sajttal töltött Roller. A szendvicsekbe kerülő tükörtojást 11 összetevős fűszerkeverékével ízesítik. 

Fűszeres csirkemellelForrás: Zirig Árpád

A cheddar sajtos tésztatekercs melegen jó indító, érdemes mögé küldeni egy szendvicset: az ízek rendben vannak, az állagra sem volt panaszunk – talán egy kis csípős, aromás szószt elviseltünk volna.

A bagel már nem csak a hipsterekéForrás: Zirig Árpád

Nagy kedvencünk az áfonyás görög joghurt lett – féltünk, hogy túl lesz cukrozva, de nem, ideális, friss, szerethetően fanyar a müzlivel megszórt reggeli. Az amerikai palacsinta hozza az otthoni szintet,  igaz, nehéz elrontani az egyszerű édességet. A reggelihez alma is választható – jó ötlet, kell a vitamin. 

Cheddarral a belébenForrás: Zirig Árpád
Emeletes szenya a KFC-benForrás: Zirig Árpád
Császárszalonnával belülForrás: Zirig Árpád
Amerikai palacsintaForrás: Zirig Árpád
A joghurt nincs agyoncukrozva, remek!Forrás: Zirig Árpád