Forrás: Zirig Árpád

Süssünk gyorsan, amíg alszik a gyerek

Gyömbér és édeskömény? Naná, mindkettő passzol a kolbászhoz és a húshoz.

Forrás: --

Már van poharunk, csak bor kéne bele

Újabb hungarikummal bővült a paletta: tokaji furmintos pohárból ihatja a világ a speciális magyar bort.

Forrás: Antal Viktória

Medvehagymás gombóc, mindenki imádja

A tavasz csalhatatlan jele a medvehagyma, ideje főzni vele!

Forrás: Bánhalmi Norbert

Főzünk, fotózunk, megosztunk, eszünk

Arra azért érdemes figyelni, hogy közben ki ne hűljön az étel.

Forrás: Origo

Ilyen borokkal itatják a diplomatákat

24 bor és 2 pezsgő kerül a külképviseletek asztalára.

Forrás: Zirig Árpád

Luxusszendvics: ehhez van pofánk!

Marhapofát sütöttünk kilenc órán át, de megérte.

Forrás: Demeter Chocolate

Ne vegyen vacak csokit húsvétra!

800 tonna csokit veszünk húsvétkor, még mindig sok a kakaómasszás.

Forrás: Hello Vino

Borszakértő helyett alkalmazás

A telefonunk segít a borvásárlásnál.

Forrás: Harkányi Árpád

Engedély kell a medvehagyma gyűjtéséhez

Március végétől április közepéig tart a szezon.

Forrás: Origo

Vashiányos? Egyen nyulat!

Még fél kiló nyúlhúst sem eszünk meg egy év alatt.

Forrás: Gyulai Kolbász- és Sódarmustra

Készül már a húsvéti sódar? Ha igen, nevezze be versenyre!

Kolbászból lesz a kerítés három napon át Gyulán.

Forrás: Survivalblog.com

Ha van biovetőmagja, most érdemes regisztrálnia, kereshet vele

Ökogazdálkodásba csak ökomagot lehet vetni, de nincs elég itthon.

Forrás: Yummber

Bedőlt a kaja-Uber, avagy a megosztott házi koszt temetése

Az alapító részletesen beszámol a Yummber történetéről, csillogásáról és bukásáról

Forrás: Zirig Árpád

Polip és rózsavíz a csípős paprika ellen

Lássuk, mit kínál a tunéziai konyha a magyaroknak.

Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc

1,2 millió forintnyi tokaji aszú - ki ne kóstolná végig?

Közel 70 pincészet, több mint 160 tokaji bor, 4 mesterkurzus

Forrás: Origo

Díva a konyhában

Hollywoodi sorozatszínész főzőműsorban bizonyítja, hogy a sztárok is tudnak főzni.

Forrás: Táfelspicc

Mit együnk, hogy jó legyen a szemünk?

Tápanyagok, hatóanyagok és a szem egészsége

Fotó: Csanádi Márton - Origo

A szezon sörös meglepetése az új Soproni IPA

Nem hittük volna, de nagyot gurított a multi.

Forrás: Zwack

Tokaji aszús hordóban érlelik az új Unicumot

Prémium gyógynövénylikőrt fejlesztett ki a Zwack család.

Forrás: Antal Viktória

Avokádó reggelire, hogy jól induljon a nap

Nem tipikus magyaros reggeli, mégis remekül keresztezhető a megszokott ízekkel.

Forrás: Zirig Árpád

Lenyomná a pékségeket a KFC

A világon elsőként Magyarországon debütál a gyorsétterem reggelije. Megkóstoltuk, ízlett.

Forrás: Disfrutar

Ötvenezres menü a világ legjobb éttermében?

Mennyit fizetne egy jó spanyol menüért?

Forrás: Minimalcucine.com

Olcsó konyha sajnos nincsen

Kormos lyukban kezdtünk, de eljutottunk a fénybe.

Forrás: Memphis Meats

Itt a műcsirke, ugye nem ezt fogjuk enni?

Nincs vágóhíd, kevesebb a környezeti szennyezés, mégis jóllakunk.

Forrás: Matt Wicks

Tényleg szeretné tudni, mit eszik a gyereke?

A magyar dietetikusok megmondják a tutit: ez kell az iskolai büfékbe!

Forrás: Barclaycard

Nem kell többé várni a sörre!

Rendelés, sörcsapolás és fizetés kevesebb mint egy perc alatt.

Forrás: Starbucks/Joshua Trujillo

Forró kávé telefonon keresztül

Mobilon rendelhetünk, igaz, a felszolgáló kedves mosolyát nem élvezhetjük.

Igyon sört, megszépül a kastély

Japánban sörivással támogatják a 400 éves épület felújítását

Forrás: Antal Viktória

Piros, fehér, zöld, ez a magyar zsemle

Nemzeti színekben pompázó, gluténmentes zsemlék: ünnepi színek a tányéron.

Forrás: Airbnb

Szeretne ott aludni a sörgyárban?

Komornyik, hatfogásos vacsora és hozzáférés a legjobb söröket adó Guinness-csapokhoz.

Autószereléshez dukál a sör, nem igaz?

Még az is élvezi, aki nem konyít a hathengeres berheléséhez!

Forrás: Legoland

Nyit a Lego étterem: enni vagy építeni?

Japánban hasábburgonyával legózhatunk.

Forrás: Zirig Árpád

Zsibbad a szám, lángol a torkom: élvezem

Répás, currys gnocchi csirkével, chilivel és kókusztejjel - ebédre, könnyű vacsorának remek lesz.

Forrás: Antal Viktória

Gabonapehely, ahogy garantáltan megeszik a gyerekek

Egyszerű trükk, amellyel garantált a siker!

Forrás: Thinkstock

Nincs titok: tudni akarja, mi van az abszintban?

Italok ízesítője, gumós alapanyag, fűszer- és gyógynövény.

Forrás: Origo

Toros ételek kritikus mennyiségben

Ezen a hétvégén nem marad éhes, aki a Szoboszlói Toros Napokra ellátogat.

Forrás: Origo

Mit szólna egy jó whiskys koktélhoz?

Elkészítjük az Old Fashionedöt, az egyik nagy klasszikust.

Forrás: Wessely Márta

Az igazi csokoládéért a dzsungelig kell menni

Semmi köze a bolti édességhez: még a moszkitók csípését is megbocsátottuk.

Forrás: Koch Borászat

Hiába nyert, várni kell a díjnyertes Bock-borra

Hét aranyérem és a nagyarany a Koch Borászat egyenlege.

Forrás: Tablenumber7.com

Hangulatjeleket ehetünk Ázsia legjobb éttermében

Lélekkel telt indiai utcai ízek és molekuláris gasztronómia.

Forrás: Nébih Szupermenta

Lecsapott a csigatésztákra a Nébih

A hatóság tesztelt, és bírságot is kiszabott.

Még több cikk