Forrás: Origo

Nincs vita: ezek Magyarország legjobb bonbonjai

Milyen lenne az ország csokija? Megkóstoltunk egy rakás díjazottat, és csupa jót találtunk.

Forrás: Rachel Marks/Flickr

Jön a másnaposság nélküli alkohol!

A tudomány végre megoldotta az emberiség egyik legnagyobb problémáját.

Forrás: Táfelspicc

Az olasz tészta hasznos, ne maradjon ki

Egyen ön is amatriciana tésztát, és segítsen az olasz földrengés áldozatainak!

Új éttermet nyitott a 17 éves szuperséf

Bár sokan azt jósolták, el fog tűnni a tizenéves szakács, az ifjú zseni inkább megint főz.

Forrás: AFP/Daniel Roland

Kerülné a génmódosított élelmiszert? Az új jelölés segíthet

Önkéntes jelölés segít megtalálni a GMO-mentes élelmiszereket és takarmányokat.

Forrás: AFP/Sutanta Aditya

Van, akinek a pálmaolaj a gyilkosa

Eltiport falvak, elpusztított erdők, kihaló orangutánok - a felelős a pálmaolaj.

Forrás: Dreamstime

Sör, bor, pálinka - terhesség alatt ne gondoljon rájuk!

Sok anyuka bizonytalan, de a szakértő most válaszol.

Forrás: Benko-Molnar Fanni

A legjobb magyar olaszrizling szlovákiai

92 olaszrizling közül egy sem tudta legyőzni a nagykürtösi bort.

Forrás: http://inflatable.pub/

Saját kocsmát akar? Most vehet egy felfújhatót!

Bárhol felállítható és már csak a sörcsapot kell beszerelni, mehet a buli.

Forrás: Kreinbacher

Ünnepeljük a somlói juhfarkot, megérdemli

Az egyik legjobb hazai borunk, foglalkozzunk vele.

Forrás: Cultura Creative/C Cultura, all rights reserved./Diana Miller

Jó ebéd, jó sör: szeretjük

A finom falatok után jól esik egy korsóval - de milyen sört válasszunk?

Forrás: Zirig Árpád

Nem csak a négy fal között lehet kupakolni!

Ha többen vagyunk, annál jobb, pláne, ha sört is adnak hozzá.

Forrás: MTI/Varga György

Végre: betiltják a franciák a műanyag poharakat!

Ideje követni őket: ezentúl mindenki viheti a sajátját vagy alternatív megoldások után kell nézni.

Forrás: Origo

Megőrülnek a lengyelek a májunkért

A lengyel séfek elárulták nekünk, miért szeretik a libamájunkat és a Michelin-csillagainkat is.

Forrás: Zirig Árpád

Balhéznak a vegánok, mert hal van a sörben!

Az angoloknál áll a bál, a vegánok halmentes sört akarnak.

Forrás: Dunaszerdahelyi/ Youtube

Így készül a kolbász Csallóközben

Mindenki másként csinálja: lássuk, hogy készül a kolbász Dunaszerdahelyen.

Forrás: Origo

Ha tökéletes süteményt szeretne, van öt tippünk!

Megkérdeztünk két nagyon profit, mire figyeljünk, ha mindig jót akarunk sütni.

Forrás: --

Kamaszok, lázadjatok, egyetek zöldséget!

Azt akarja, hogy gyerekei egészségesen egyenek? Megvan a módszer és nem is kerül sokba.

Forrás: Zirig Árpád

Utálja a gyerek a tojást? Készítsenek belőle együtt vacsorát!

Nem válogat a gyerek, ha részt vesz a főzésben, sütésben.

Tiltsák be a Szalonnás tojást!

Az állatvédők szerint egészségtelen életstílusra buzdít, ha egy falut a szalonnáról neveznek el.

Forrás: Hadik

Arany tapéta helyett téglafal

Utcabállal nyitott újra Karinthy egykori törzshelye, a megújult Hadik kávéház.

Forrás: Wikimedia Commons

Enne olyan sütit, ami gilisztábóll készült?

A jövő a különleges fehérjéké, és némelyik egészen jól használható, akár sütéshez is.

Forrás: Demetervin

Csiklandozó élvezet egész évben

Újabb ígéretes extra brut pezsgő tűnt fel a piacon, szépen bővül a kínálat.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Eredeti csemegék: mit tud a gyulai és a csabai kolbász?

Különleges minőség, hungarikum - de mit jelent ez pontosan?

Forrás: Origo

Olyat igyon a borfesztiválon, amit nem szeret!

Amikor sok száz bor és pezsgő kelleti magát egy helyen, érdemes kipróbálni az ismeretlen ízeket.

Forrás: kapas@bykapas.com/Gergo Kapas

Libamáj vagy marhapofa? Vagy mindkettő?

Hat séf hat fogása egy vacsorán, a lengyelek magyarul, a magyarok lengyelül főznek.

Forrás: Piggly Wiggly

100 éve bolyongunk a polcok között

Régen mindent kérni kellett, nem lehetett csak úgy levenni a polcról. Jobb most?

Forrás: The White Moose/Facebook

Leidiótázza a vendégeket, de imádják

Egy étterem bejelentette, hogy csak az orvosi lelettel bíró vendégeknek ad gluténmentes ételt.

Forrás: youtube

Befalt 170 csibefalatot élő adásban

Új világrekord született versenyevésben, a szószt nem számolták.

Forrás: Flickr/Shubert Ciencia

Fekete csirke - a sátánisták imádnák

Nem a tolla, a húsa és a csontja éjsötét, de az íze állítólag ugyanolyan.

Forrás: NurPhoto/Majdi Fathi

Krumplit venne? Mostantól könnyebb lesz!

Életbe lépett az új előírás, ezzel mindenki jól jár.

Forrás: www.kisbergics.hu/Bergics Balazs

Felszentelték a borpincét, jó ok a koccintásra

Katolikus és református lelkipásztor is megáldotta a kupolatermet.

Budapest: hajléktalanok árulhatják majd a kávét

Egyszerre munkahely a rászorulóknak és szolgáltatás a vásárlóknak.

Forrás: Kreinbacher

A pezsgők Oscarján a magyarok is díjat kaptak

Ilyen elismerést még sosem kapott egy magyar pezsgő sem.

Forrás: Thinkstock

Tejalapú táplálás és vitamin, kevesebb beteg gyermek?

A bölcsődéskorúaknak sem mindegy, mit kapnak ebédre!

Ceruza és kávé - ki hitte volna, hogy összetartozhatnak?

Remek magyar videó arról, hogyan készül a tamper.

Forrás: Thinkstock

Mégis érdemes bőgni a hagyma fölött!

Ki ne hullatott volna már könnyeket hagymaszeletelés közben?

Forrás: youtube

Az esküvői torta száz éve: szűzi fehértől az őrült színesig

Egy videón egy évszázad cukrászati divatja, szirmok, virágok, tejszínhab.

Forrás: Nábelek Zsófia

A világ egyik legjobb éttermének Michelin-csillaga sincs

Vacsora a világ egyik legjobb éttermében, a szomszédos Szlovéniában.

Forrás: Ács Bori

Végre kimondták: a csirke bőre igenis egészséges!

Mindig is tudtuk, de végre a szakértők is kimondták, hogy nincs a csirke bőrével semmi gond.

Forrás: Zirig Árpád

Olcsóbb étel? Csak okostelefon kell hozzá

A redinner egy új, hazai alkalmazás - erről mesél alapítója, Sztilkovics Zorka.

Még több cikk