ORIGO24 órakomment.huvidea[freemail]

Mályvacukros málnás sütemény

2012. 07. 14., 9:25|Utolsó módosítás:2012. 07. 14., 9:27|

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 15 perc, bruttó 2 óra

Alapanyagok:

  • 150 g Philadelhia sajtkrém
  • 150 g Fluffy mályvacukor
  • 1 doboz málna
  • 150 g Graham keksz
  • 2 evőkanál vaj

A málna harmadát félreteszem. A sajkrémet kikeverem a mélyvacukorhabbal, beleforgatom a málna kétharmadát. A mozsárban lisztté tört kekszet kikeverem a vajjal, fél centi vastagon egy formába nyomkodom, ráterítem a krémet, megszórom a maradék málnával. Alaposan behűtöm és hidegen tálalom.

Címlapsztori»

Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc Vagy jótékonykodnak, vagy fizetnek 23 milliót Egy új törvény arra kötelezi a szupermarketeket Franciaországban, hogy a megmaradt árut a kuka helyett a segélyszervezetekhez juttassák. Aki nem fogad szót, akár 23 ...
    Forrás: Fortepan, Pálinkás Zsolt Így ettünk mi: száz év ebéd Magyarországon Kíváncsiak voltunk, hogyan ebédeltünk az elmúlt évszázadban. Segítségül hívtuk a Fortepan archívumát, hogy önöknek is megmutathassuk: voltak vidám és szomorú pillanatok ...
    Forrás: Ács Bori Megkóstoltuk az év kenyereit Kíváncsiak voltunk, megújul-e a magyar sütőipar, lesznek-e a boltokban őrjítően finom kenyerek és egyéb csemegék. Sajnos nem merünk őszintén igent mondani.
    Forrás: Dreamstime A tíz legjobb magyar bor nyárra Még a legmegrögzöttebb vörösborosok sem képesek a nyári hőségben alkohol- és tanninbombákat inni, ezért olyan könnyű borokat kerestünk a tavalyi évjáratból, amelyek ...
    Forrás: Nagy Bence Ez Magyarország legjobb halászleve Egy jó halászléért érdemes utazni, pláne annak, aki az ország legjobb halászlevevét szeretné megkóstolni. Az sem mindegy, hogy a Rév csárda megkapta a Gault & Millau ...
    Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc Izgalmas titkok az erdő mélyén Ha május, akkor géva! Kevés olyan izgalmas dolgot adhat ilyenkor az erdő, mint a sárga-narancssárga taplógomba, amely annak ellenére, hogy bizarr színű, kesernyés szagú, ...
    Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc Krokodilhúst ettünk a zuhogó esőben Kevés szomorúbb látvány van az esőbe burkolózó gasztrofesztiválnál. A maroknyi vendég a tócsákat kerülgeti, majd sebesen behúzódik a féltetők alá - tekintetükön látszik, ...
    Forrás: MTI/H. Szabó Sándor Angol találmány, mégis hungarikum Masszívan tartja magát a közhiedelem, hogy a szódát Jedlik Ányos találta fel. Ez nagyon jól hangzik, de sajnos nem igaz. Nézzük, mi az igazság szikvízügyben!
    Forrás: Táfelspicc Kilenc étkezési tipp a rák ellen Kigyógyult a rákból, és állítja, hogy a szabályok betartásával ez másoknak is sikerülhet: Toral Shah rákkutató-biológus és lelkes gasztroblogger összeszedte a megelőzés ...

Hirdetés

hirdetés

Ajánlat

Ajánlat

Ajánlat

Ajánlat