Citromos-fetás mártogatós

fetásmártogató
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: 5 perc

Alapanyagok:

  • egy csomag feta
  • 2-3 evőkanál krémsajt
  • egy citrom leve
  • bors
  • olívaolaj
  • egy csokor friss zöldfűszer (petrezselyem, menta, koriander)

A fetát elmorzsolom és robotgépben vagy villával addig adok hozzá a krémsajtból, míg krémes nem lesz. Hozzáadom a citromlevet, borsozom, belekeverem a finomra vágott zöldfűszert. Waldorf saláta Elkészítési idő: 20 perc Alapanyagok: egy közepes zellergumó 2 közepes alma két nagy marék dió só, bors, citromlé egy tojás sárgájából készített házi majonéz A zellert és az almákat is megpucolom és nagy lyukú reszelőn lereszelem. Lecsöpögtetem a citromlével, elkeverem a házi majonézzel, megszórom a durvára tört dióval. Néhány órára a hűtőbe teszem pihenni.