Elkészítési idő: nettó 1 óra, bruttó 1 nap
Hozzávalók:
tészta:
Először a vajat elmorzsolom a liszttel, majd a többi hozzávalóval összegyúrom, végül rugalmas, könnyen kezelhető tésztát kapok. Három részre osztom, kinyútom őket gáztepsi méretűre, majd a tepsi lisztezett hátulján sütöm őket 180 fokon kb. 10-12 percig.
krém:
A tejet a cukrokkal és a liszttel puding sűrűségűre főzöm, kihűtöm. A vajat a cukorral kihabosítom, hozzákeverem a a tejes krémet, majd két részre osztom. Az egyik felébe a kakaót, a másikba a citromlevet keverem, majd összeállítom a süteményt: az alsó tésztalapra kenem a kakaós krémet, ráteszem a második lapot, erre a citromos és végül az utolsó lap. Egy éjszakát pihentetem, addig a tészta kicsit megpuhul. A tetejét csokoládéval vonom be: 1 dl tejszínt felforrósítok, ráöntöm 10 dkg csokoládéra, jól elkeverem, majd bevonom vele a süteményt