Semur Lidah - szerecsendiós nyelvragu

nyelvragu, semur lidah
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 40 perc, bruttó 2 óra

Alapanyagok:

  • 3 db sertésnyelv
  • 3 dl marhaalaplé
  • 3 ek szójaszósz
  • 1 tk fehérbors
  • fél tk szerecsendió
  • bors
  • babérlevél
  • 1 mogyoróhagyma
  • 2 közepes krumpli

A nyelvet 1 óra alatt puhára főzöm kevés sóval, borssal és babérlevéllel ízesített vízben.

Felszeletelem, egy serpenyőbe teszem, felöntöm az alaplével, hozzáadom a szójaszószt, hagymát, borsot, szerecsendiót és a krumplit. Alacsony lángon addig főzöm, amíg a krumpli megpuhul.