Forrás: Ács Bori

Így készül a kürtőskalács otthon, sörösdobozzal

Ha nem hiszik el, csinálják utánunk.

Forrás: Ács Bori

A rántott párizsi tilos!

Megmutatjuk, mivel érdemes a nyári főzelékeket megfejelni.

Forrás: Zirig Árpád

Mátrai borzaska: a pokolból a mennyország felé!

A tipikus menzakaja finom is lehet, érdemes kreatívabban nekifogni!

Forrás: Ács Bori

Melyik a legjobb uborkasaláta a világon?

Mindenki másképp csinálja. Gyalulva vagy kockázva, citrommal vagy ecettel a legjobb?

Forrás: Ács Bori

Csokoládétorta, amihez a sütőt se kell bekapcsolni

A legkönnyebb nyári csokoládétorta, 15 perc alatt kész.

Fotó: Zirig Árpád

Bagett, ami kezdőknek is menni fog

Nem lehet elrontani: a sikerélmény meg a finom íz garantált.

Forrás: Origo

Férfias rétes? Só és sör van benne!

Apa csinálja, a gyerek meg imádja. Mindenki boldog, telik a nyári szünet.

Forrás: Ács Bori

Kedvenc savanyú bogyónk a ribizli és az egres gyermeke

A gyümölcs, aminek már önmagában is mindennél izgalmasabb, savanykásabb az íze: a josta.

Forrás: Ács Bori

Tárkony: élvezze a legjobb nyári ecetes aromát!

Mitől lesz a saláta és a leves egyetlen mozdulattal nem csak savanykás, de fűszeres is?

Forrás: Ács Bori

Gyógyítja a másnaposságot: nyári csoda a zöldbab

Ha nyári leves, akkor zöldbab, ha pedig megunjuk, akkor salátába tesszük, sőt kovászoljuk is.

Forrás: Ács Bori

Ha kész a lekvár, mit kezdjünk a barackkal?

Ha már ettünk, amennyi belénk fért, és lekvárt is főztünk, akkor sem elég belőle: mindenbe belefőzzük, belesütjük.

Forrás: Ács Bori

Gyors és egyszerű ebédek apartmanos nyaraláshoz

Egy lábos, egy serpenyő: jól variálható ebédreceptek arra az esetre, ha nem akarunk a nyaraláson is robotolni.

Forrás: Ács Bori

Unja a vizet? Igyon jeges, házi szörpöket!

Egy pohár valódi gyümölcsből készült házi szörpnél vagy gyömbéres limonádénál semmi nem esik jobban ilyen időben.

Forrás: Ács Bori

Nem kell kütyü a finom házi fagylalthoz

Olyan házifagylalt-recepteket mutatunk, amiket különleges gép nélkül, percek alatt össze lehet dobni.

Forrás: Zirig Árpád

Én is szeretem a hagymás babot!

Bud Spencer és a hagymás bab elválaszthatatlanok. Főzzünk ma az ő emlékére!

Forrás: Ács Bori

Ebédeljen a strandon darazsak és rosszullét nélkül!

Laktató, tápláló, ugyanakkor finom, izgalmas, mégis biztonságos ételek kánikulai strandoláshoz.

Forrás: Nábelek Zsófia

Egyék meg az angolok, amit főztek! Tényleg?

Könnyen leszóljuk az angolok receptjét, pedig ők is tudják, mi a tuti!

Forrás: Ács Bori

Izgul a magyarokért? Ezt rágcsálja meccs közben!

Olyan nassolnivalók receptjeit készítettük el, amit mindenki imád, és el is tud készíteni.

Forrás: Ács Bori

Pálinka és rétes? Ugyan már, több is van a meggyben!

Ha már megunták nyersen, párosítsák olyan ízekkel, amikkel együtt még finomabb lesz.

Forrás: Zirig Árpád

Férfikönnyek a nudli fölött, nem szégyen

Olcsó fogás, de finom: a nagyanyám krumplival csinálta, de én répával is szeretem.

Forrás: Nábelek Zsófia

Szárnyakat adunk a magyar focinak. Csípős szárnyakat!

Ha ezekkel az ételekkel készül a meccsre, ön biztos nyer.

Forrás: Ács Bori

Helló, földlakó! Imádni való űrlény a konyhában

Hagyományos és kevésbé megszokott szemszögből közelítünk a nyár legropogósabb zöldségéhez, a karalábéhoz.

Forrás: Ács Bori

Űzzük el a boszorkányokat, főzzünk kaporral!

Jellegzetes régi magyar receptekre bukkantunk, amiket mostantól folyton készíteni akarunk.

Forrás: Ács Bori

Kívánja a jégkását? Nem bűn az műanyag meg cukor nélkül!

Néha mindenki megkívánja a strandon kapható neonzöld jégkását, de sokkal finomabb a piros házi.

Forrás: Ács Bori

Vallja csak be, mártogatni ön is szeret!

Mártogatni, tunkolni és kenegetni mindenki szeret, nyáron különösen. Ezek a kedvenceink!

Forrás: Ács Bori

Aprítógép, a mi konyhai szerelmünk

A leghasznosabb konyhai kütyü egy csomó mindent elkészít helyettünk, azt is, amire nem gondolnánk.

Forrás: Nábelek Zsófia

Itt a nyár, itt a cseresznye!

A legjobb cseresznyés receptek, amikért megéri a magozás.

Forrás: Ács Bori

Tökfőzelék: édesen vagy savanykásan?

Aki nem szereti, a legjobb kora nyári ételről marad le. Aki imádja, most itt kiadósat vitatkozhat: édesen vagy savanyúan?

Forrás: Ács Bori

Játssza el: ön is lehet híres sztárszakács!

Egy hete ehetnénk Jamie Oliver éttermében, de meg is főzhetjük otthon, amit választanánk.

Forrás: Ács Bori

Hülyeségre tanítanak a neten, vagy jó lesz a konyhába?

Van értelme szívószállal epret szárazni, turmixgéppel limonádét készíteni? Az internet népe imádja, ezért mi is kipróbáltuk őket.

Forrás: Ács Bori

Kétbalkezesek, kezdők, figyelem! Langyos kiflit reggelire?

Forradalmi kiflirecept, amit elő lehet készíteni este, és reggel 20 perc alatt kész.

Forrás: Ács Bori

Teljes kiőrlésű, mégis ugyanolyan finom

Milyen az, amikor kedvenc kenyerünk, kalácsunk és palacsintánk életmódváltáson esik át?

Forrás: Ács Bori

Soha többé olajszag: rántott csirke a sütőben

Muszáj olajban sütni a rántott húst, sült krumplit, fánkot, vagy készülhet ugyanolyan finoman sütőben is?

Forrás: Ács Bori

Kipróbáltuk: az okostelefon a főzésben is segít

Teszteltük a legnépszerűbb főzős alkalmazásokat - már tudjuk, melyiket érdemes letölteni, és melyiket nem.

Forrás: Ács Bori

Így marad hetekig friss a zöldfűszer

Végre ész nélkül szórhatjuk a friss zöldeket mindenre, de hogyan tartsuk őket sokáig frissen?

Forrás: Ács Bori

Tuti befutó ebédek finnyás kölyköknek

Válogatós és finnyás a gyerek? Négy olyan ebédet is mutatunk, ami fölött egyik sem fog hisztizni.

Forrás: Ács Bori

Csodálatos, egyszerű édességek, amikbe nem kell cukor

Az igazi sütemény nem a cukortól lesz igazán jó. Négy sütemény és tortarecept, amibe nem kell cukor!

Forrás: Ács Bori

A menzán tönkretették, de attól még ön főzhet jó vadast

Megint egy klasszikus étel alapreceptje után nyomozunk. Ön hogy csinálja a vadast?

Forrás: Ács Bori

Végigszenvedtük a telet, de ezért megérte

Végre itt a tavasz első friss gyümölcse. Mik azok az alapanyagok, amik nemcsak jól mennek az eperhez, de ki is emelik az ízét?

Forrás: Ács Bori

Csak hat hét a boldogság, használja ki!

Annyira rövid kedvenc tavaszi zöldségünk szezonja, hogy igyekszünk a maximumot kihozni belőle. Pirítva vagy nyersen a legjobb?

Forrás: Ács Bori

Még egy színésznő szakácskönyve is lehet tökéletes

Modern, praktikus, kedves és öröm főzni belőle - ott a helye a konyhapolcon.

Még több cikk
Most
Top 12 óra