Forrás: Nagy Bence

Hatalmasat robbant a csokoládébomba Veszprémben

Mediterrán hangulat, magyaros praktikákkal.

Forrás: Nagy Bence

Megkóstoltuk a főváros legizgalmasabb steakjét

Magyar borok, elsőrangú húsok és egy izgalmas kemence.

Forrás: Nagy Bence

A legjobb erdélyi falatok itthon is elérhetők

Ezért a kemencében sült kacsacombért bizony eladnám a sütőmet, őrökre!

Forrás: Nagy Bence

Ki mondta, hogy vidéken nem lehet jót enni?

Galamb és madártej, na, meg egy kis libamáj Hajdúszoboszlón.

Forrás: Origo

Tévedés, hogy csak Budapesten lehet egy jót enni

Mi a kő! A Káli-medence a magyar gasztroforradalom egyik epicentruma

Forrás: Nagy Bence

Izlandi bárány került a magyar konyhába

Luxus időutazás Budapesten, avagy csak bámulunk a meglepő vacsora közben.

forrás: Nagy Bence

Modern francia gasztronómia az Andrássyn

A nyár utolsó esélye: pak choi saláta tárkonyos málna dresszinggel.

Forrás: Nagy Bence

Marhapofáért mentünk Egerbe, megérte

Ha tudná a török, hogy ez ilyen jó, visszajönne.

Forrás: Nagy Bence

Túrógombócban lubickolt a fogas a lakótelep közepén

Tömbházak között található a Dunántúl egyik legjobb étterme.

Forrás: Nagy Bence

Az első forradalmár a városban

Ez a Robinson nincs elveszve, mint a Crusoe

Forrás: Nagy Bence

Ez Magyarország legjobb halászleve

Kipróbáltuk, igaza van-e a Gault & Millau étteremkalauznak.

Forrás: Nagy Bence

Mi sütőtökös lazaccal várjuk a nyarat. És ön?

Ha Nyugat-Magyarországra tart, számoljon a Pipaccsal, megéri.

Forrás: Nagy Bence

Rosé kacsamellet sütöttünk a Parlamenttel szemben

Inkább az elkészült ételt néztük, abban nem lehetett csalódni.

Forrás: photo @ B3nitho/Nagy Bence

Speiz, a titkok és finomságok kamrája

Magyaros ízek vagy modern gasztronómia? Ön melyiket választja, mindkettőt?

Villányi túra, nem csak borospohárral

Kitűnő borok, négy csillag, tizennégy pontos sapka, mindez Villányban.

Forrás: Thinkstock

A legfiatalabb raszta séfünk

22 évesen már ő az Év Ifjú Séftehetségének járó különdíj tulajdonosa.

Forrás: Origo

A Káli-medence Kővirága

Egy ékszerdobozba rejtett kulináris kiruccanás.

Saját borok, saját ételek, saját panzió - ez a Ráspi

Finom borok, remek ételek Fertőrákoson.

Forrás: Origo

Tudja milyen a tényleg fűszeres konyha?

Az Indiában született Deepak Negi Kumár séf megmutatja, milyen, ha valami tényleg csíp.

Még több cikk
Most
Top 12 óra