Vágólapra másolva!
Tenger, vagy akár a Balatonparton adódhat a feladat, mi legyen az apróhallal? Ha egyben sütik, kirántják, bőven elég kitörölni a beleit, sőt, sokan azzal se bajlódnak. Ez itt a bajlódás.
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Mi most azt mutatjuk be, hogyan lehet töltésre, marinálásra előkészíteni egy ekkora halat.

Forrás: Táfelspicc

A hal fejét leveszem.

Forrás: Táfelspicc

A fejjel együtt kifordítom a belsőségeket. Ha olajoshalat készítenek belőle, most álljanak meg, ne fecséreljenek rá több időt.

Forrás: Táfelspicc

Ha töltöm, éles késsel végigvágom a hasát a farkáig

Forrás: Táfelspicc

Szétnyitom.

Forrás: Táfelspicc

Kihúzom a gerincét.

Forrás: Táfelspicc

A farkánál elvágom.

Kész van.