Három fölösleges hülyeség a konyhában

Fokhagymanyomó, konyhai eszköz
Vágólapra másolva!
Cal Peternell séf a szívünkből szólt, amikor összerakta ezt a három tárgyat, bár egy pöttyet módosítottunk, mert elhisszük, hogy nem kell az üveg vágódeszka, de szerintünk itt a Kárpát-medencében nincs is senkinek.
Vágólapra másolva!
Forrás: WikimediaCommons/Rene Ehrhardt

1. Sok kés, de legalább olcsók és recések

Egy jó kés kell, nem egy nagy recés, egy kicsi recés, egy séfkés ami nem vág és egy kiskés ami nem vág és egy filéző, aztán meg még egy ilyen turnírozó, ráadásul együtt 9999-ért ami tekintettel arra, hogy nem jók, még drága is. Ne vegyenek ócska késkészleteket, hanem az árukon egy használható középkategóriás séfkést, ami mindent megold, még kenyeret is vág.

Forrás: Táfelspicc

2. Fokhagymanyomó

Bár a négy fal között már mi is használtunk fokhagymanyomót és vannak barátaink, akik használnak, de venni? Nem kell, a fokhagyma csodálatosan aprítható késsel és egy vágódeszkával.

Egy kicsi, egy nagy, ez már óriási luxus Forrás: Táfelspicc

3. Vágódeszkakészlet

Elég egy nagy fa. Fölösleges egy lakótelepi konyhában HACCP-t idéző állapotokat és vágódeszkaválasztékot tartani. Még akkor sem, ha szuper dizájncuccok vannak, amin a kék a hal a piros meg a hús. Fölösleges, és még a legkeményebb takarításmániás is majd összekeveri őket, vagy eleve utálja a halat és akkor mi lesz a halassal?