Egy jó kés kell, nem egy nagy recés, egy kicsi recés, egy séfkés ami nem vág és egy kiskés ami nem vág és egy filéző, aztán meg még egy ilyen turnírozó, ráadásul együtt 9999-ért ami tekintettel arra, hogy nem jók, még drága is. Ne vegyenek ócska késkészleteket, hanem az árukon egy használható középkategóriás séfkést, ami mindent megold, még kenyeret is vág.
Bár a négy fal között már mi is használtunk fokhagymanyomót és vannak barátaink, akik használnak, de venni? Nem kell, a fokhagyma csodálatosan aprítható késsel és egy vágódeszkával.
Elég egy nagy fa. Fölösleges egy lakótelepi konyhában HACCP-t idéző állapotokat és vágódeszkaválasztékot tartani. Még akkor sem, ha szuper dizájncuccok vannak, amin a kék a hal a piros meg a hús. Fölösleges, és még a legkeményebb takarításmániás is majd összekeveri őket, vagy eleve utálja a halat és akkor mi lesz a halassal?