Megjelent az Acrobat magyar kiadása

Az Adobe bejelentette, hogy már kapható az Adobe Acrobat 6.0 HU Standard és Professional változata. A szoftvert ékezetes karakterek kezelésére optimalizálták a fejlesztők.

A szoftver hasznátával nem csak olvashatók, de megoszthatók, szerkeszthetők és archiválhatók is az Adobe Portable Document (PDF) formátumú fájlok. Az Acrobat 6.0 CE Standard és Professional magyar változatát az Adobe a termék közép- és kelet-európai honosítása keretén mutatta be.

A termék választhatóan elérhető magyar, cseh, görög, lengyel, török és nemzetközi angol változatban. Az Acrobat közép-európai (CE) kiadása olyan keresési beállítást is tartalmaz, amellyel PDF dokumentumokban, könyvjelzőkben, jegyzetekben és egyéb megjegyzésekben pontosan lehet a közép-európai karakterekre érzékeny keresést végrehajtani. A szoftverrel közép-európai nyelveken íródott weboldalakat, vagy egész honlapokat hálózat nélküli megtekintés és archiválás céljából Adobe PDF fájlokká alakíthatunk át.  A közép-európai térség nyelveihez szükséges speciális kódolásoknak köszönhetően a weboldalak és a kereszthivatkozásaik sértetlenek maradnak.