Letölthető a Firefox 3

Vágólapra másolva!
Nem bírták a Mozilla Alapítvány szerverei a Firefox böngésző új verziójának premierje kapcsán meghirdetett letöltései világrekord-kísérletet. A 3-as verzió megjelenése után percekkel már csak hibaüzenetekkel találkozhattak a lelkes letöltők, bár az új böngésző beszerzése szerda reggelre zökkenőmentessé vált a csúcs felállításában közreműködő hivatalos oldalról is.
Vágólapra másolva!

A böngészőt készítő Mozilla Alapítvány hetek óta arra készült, hogy a premier első napján letöltési világrekordot állít fel, amellyel bekerül a Guiness Rekordok Könyvébe. Az rekordkísérlet elindultával az alapítvány szervereit hamarosan megbénította a hatalmas érdeklődés, és eltűntek az internetről az ingyenes böngészőt népszerűsítő SpreadFirefox oldalai is, melyek szerda reggelre váltak újból működőképessé.

Forrás: [origo]

Szoftverbázisról is letöltheti a Firefox 3-at

A Firefox 3 magyar, és angol nyelvű változatait a Szoftverbázisról is le lehet tölteni, de ezt kivételesen csak akkor ajánljuk, ha a kedves olvasót nem zavarja, hogy ha tőlünk szerzi be a friss verziót. Ekkor ugyanis nem növeli a hivatalos rekordkísérlet számait, amelybe kizárólag a Mozilla hivatalos oldalainak eredményei számítanak bele. Ha részt akar venni a letöltési csúcs felállításában, töltse le a Mozilla honlapjáról az új verziót!