Okosabb lett az iWiW hírfolyama

2009.12.18. 10:27

Új funkciókkal bővült a nemrég beindított Hírfolyam az iWiW-en: már a magyar közösségi szájton is lehet hozzáfűzéseket írni az ismerősök eseményeihez, megosztásaikhoz, és felkerült a menübe egy "Tetszik" gomb is.

Az újítások rögtön az iWiW-re belépők szeme elé tárulnak, hiszen a Hírfolyam közvetlenül  az közösségi oldal nyitóoldalán kapott helyet, és az ismerősök megosztott üzeneteit, linkjeit lehet megtekinteni benne, emellett olyan események is itt listázódnak, mint amikor például valaki megváltoztatja a munkahelyét, vagy kommentárt ír egy fotóhoz.

A Facebookhoz hasonlóan már az iWiW-en is lehetséges lesz az ehhez hasonló hírfolyam-bejegyzésekhez megjegyzéseket írni, ezen kívül egy gombra klikkelve arra is lehetőség  van, hogy valaki csak tetszését fejezze ki. Ahogy a Facebookra, úgy az iWiW-re sem került "Nem tetszik" gomb. Mások bejegyzéseit a saját kapcsolati háló többi tagjával az "Én is megosztom" gombra klikkelve lehet megosztani, és már lehetőség van egy-egy kép beszúrására közvetlenül a hírfolyamba.

Forrás: [origo]
Az újításokról részletesen a Gépház blogon


Ha valaki szeretné módosítani, hogy az ő híreihez az ismerősei ne tudjanak hozzászólni vagy azok kapcsán tetszést nyilvánítani, azt a "Hírek rólam" oldal alján tudja külön-külön szabályozni minden felhasználó.  A jobb áttekinthetőség végett a kontaktok ismeretségkötéseit csoportosítva, a Hírfolyam alján lehet megtalálni ezentúl.