Százötven dollárba fog kerülni a Kinect

Vágólapra másolva!
Százötven dollárba fog kerülni a Microsoft mozgásfelismerős irányítója, a Kinect. A hadonászós kontrollert november 4-től lehet megvásárolni.
Vágólapra másolva!

A Kinect for Xbox 360 nevű csomag nem csak hardvert fog tartalmazni. A két kamerával és egy mikrofonnal felszerelt egység mellé a Wii játékokra hajazó Kinect Adventures programot is kapják majd a kontrollerhez a vásárlók. Az irányító néhány hete már előrendelhető a kereskedőknél, ám az ára eddig ismeretlen volt.

Forrás: [origo]
Három játék árának megfelelő összegért lehet Kinectet venni

A szenzor az összes eddig eladott Xbox 360 konzollal működni fog. A régebbi típusoknál ugyan külön tápot is kell majd csatlakoztatni a Kinecthez, míg az idei E3 szakkiállításon bemutatott új, fekete Xbox már képes lesz meghajtani az eszközt. Az Adventures mellett több kinectes játék is megjelenik novemberig, melyeket 49 dolláros áron lehet megvásárolni. A Microsoft biztosra ígérte a tamagocsi jellegű virtuális állatgondozásról szóló Kinectimals, a különböző atlétikai feladatokkal teli Kinect Sports és a Kinect Joyride címeket.

Hazánkban a csak a Kinect irányítót és a hozzá járó járó Kinect Adventures játékot tartalmazó csomag 41990 forintos áron lehet majd beszerezni. A négy gigabájt memóriával kibővített új Xbox 360 konzolból, Kinectbőlés játékból álló összeállítás ára pedig 90 ezer forint lesz hazánkban.