45 kilót adott le egy brit férfi a Street View miatt

Vágólapra másolva!
A Bristolban élő Bob Mewes annyira elszörnyedt a Google utcanézeti képein megörökített kinézetén, hogy ennek hatására fogyókúrázni kezdett, és sikeresen le is adta korábbi testsúlya harmadát.
Vágólapra másolva!

A férfi több mint 133 kilót nyomott azon a felvételen, amin a mellett elhaladó Google Street View-s autó örökítette meg egy Bristol melletti benzinkútnál. A Google utcanézeti képein a férfi arca el volt homályosítva, de ő így is felismerte magát rajtuk egy évvel ezelőtt, aminek hatására fogyókúrázni kezdett - írja a Daily Telegraph.

"Egyszerűen elszörnyedtem, amikor megláttam a képet" - mondta a lapnak Mewes. "Kiállt a hasam és óriásinak néztem ki rajta. Akkor már gondolkodtam egy ideje a fogyókúrán, de amikor megláttam a képet, azonnal úgy éreztem, hogy tennem kell valamit. Már annyira rossz állapotban voltam, hogy járni és beszélni sem tudtam egyszerre, az egekben volt a vérnyomásom, és rendszeresen fájt a hátam."

A férfi egy év alatt eredeti testsúlya harmadát, majdnem 45 kilót adott le intenzív diétával és testmozgással. A legfontosabb az volt, hogy teljesen felhagyjon a sok gyorsétellel és süteménnyel, amit azelőtt rendszeresen fogyasztott. "Ha én meg tudom csinálni, bárki képes rá, hiszen csak egy átlagos fickó vagyok" - kommentálta a nagy fogyást Mewes a Daily Telegraphnak.