Újra árulják a Nokia 3210-est

Vágólapra másolva!
Nem az eredeti gyártó, hanem egy francia formatervező cég dobta piacra a mobiltörténelem legnépszerűbb készülékét, némileg megújított külsővel.
Vágólapra másolva!

A párizsi Lekki designstúdió munkatársai fekte, sárga és zöld színben, új csomagolással keltették életre ismét a 3210-est, amit 74 eurós, vagyis körülbelül 20 ezer forintos áron forgalmaznak. A klasszikus Nokia modell 1999-ben jelent meg, és ez volt az első rejtett antennás készülék, ami akár egy hétig is működött egy feltöltéssel.

Forrás: Lekki
Forrás: Lekki

A Lekki korábban egy másik klasszikust, a Motorola StarTacet, az első szétnyitható készüléket vette kezelésbe, amit szintén új színekben és új csomagolásban árulnak. A vásárlók akár eltérő színű elő- és hátlapot is kérhetnek a telefonokhoz, amelyek jól jöhetnek azoknak, akik telefonáláson és sms-ezésen kívül másra nem használnák a készüléket, de sajnos egészen Párizsig kell zarándokolni értük.

A két modellt kizárólag a Black Block nevű designershopban lehet megvásárolni, és úgy tűnik, csak személyesen, mivel a bolt nem vette fel a mobilokat a webes kínálatába.