Mobilnetezés külföldön fix áron a T-Mobile-nál

Vágólapra másolva!
A T-Mobile új, fix díjas roaming mobilnet-csomagokat vezetett be, ezek legolcsóbbja egy napra tíz megabájt adatforgalmat biztosít hétszáz forintért, míg a heti kétszázötven megabájtos csomagért tízezerhatszáz forintot kérnek.
Vágólapra másolva!

A Travel & Surf nevű új napi és heti roaming adatdíjcsomagokat az Európai Unió tagállamaiban, valamint Norvégiában, Liechtensteinben és Izlandon lehet használni a T-Mobile-lal szerződött partnerszolgáltatók hálózataira kapcsolódva. A külföldi használatra kialakított - itthon nem is használható - mobilnetcsomagok esetében nem lehet túlforgalmazni, mivel a bennük foglalt adatmennyiség elérését követően az internetszolgáltatást deaktiválják, és erről az ügyfelet SMS-ben értesítik.

A legolcsób Travel & Surf csomag egy napra kínál internetezési lehetőséget 10 megabájt adatforgalommal 690 forintért, míg 1990 forintért 50 megabájtos változata érhető el havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelek számára. Kizárólag havidíjas ügyfelek vehetik igénybe a 10590 forintba kerülő, heti 250 megabájt adatforgalmazást biztosító Travel & Surf L díjcsomagot.

Arról, hogy egy mobilinterneten egyes szolgáltatások hány megabájt adatforgalmat generálnak tipikus felhasználás mellett, korábbi cikkünkben olvashat részletesen.