A Google+-on Mark Zuckerberg a legnépszerűbb

Vágólapra másolva!
A Facebook alapítója rendelkezik a legtöbb követővel a Google múlt héten elindult közösségi szolgáltatásán, a Google+-on.
Vágólapra másolva!

Mark Zuckerberg e sorok írásakor a Google+-on közel harmincezer követővel rendelkezik, ennyien rakták be felhasználóját saját "köreikbe", azaz abba a kategóriába, amelynek bejegyzéseit, fotóit látni kívánják. A Facebook alapítója egyébként eddig egyetlen betűt sem írt még a Google+-ra, de népszerűségben ennek ellenére maga mögé utasította a keresőcég alapítóit is.

Forrás: [origo]

Közel húszezer követőjével Larry Page, a Google jelenlegi elnök-vezérigazgatója csak a második legnépszerűbb ember a cég saját közösségi oldalán, míg a cég másik alapítója, Sergey Brin több mint tizenötezer követőjével a negyedik legnépszerűbb felhasználó. A harmadik helyet Vic Gundotra, a Google közösségi szolgáltatásokért felelős alelnöke kaparintotta meg. A népszerű felhasználók között megtalálható még Robert Scoble amerikai technológiai blogger, Kevin Rose, a Digg.com atyja, Michael Arrington, a TechCrunch technológiai blog alapítója, Tom Anderson, a MySpace alapítója, illetve Marissa Mayer, a Google helyfüggő szolgáltatásokért felelős vezetője is.

Kedden magyar Google+ toplista is indult a Swen.hu/Plus webcímen, az toplistára való felkerüléshez a honi felhasználók a lap alján lévő felületen tudnak regisztrálni.