Ráncfelvarrott verzió lehet az új iPhone

iPhone 4, mobiltelefon, Apple
Vágólapra másolva!
Az All Things Digital technológiai blog értesülései szerint egy ráncfelvarrott, erősebb hardverrel, jobb digitális kamerával felszerelt iPhone-t fog bemutatni az Apple október elején. A pletykák szerint az okostelefonból nem készül több különböző modell.
Vágólapra másolva!

A blognak a Wedge Partners nevű amerikai cég elemzője, Brian Blair nyilatkozott, aki úgy véli, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben az Apple nem fog egy olcsó változatot bemutatni az iPhone-ból. Blair szerint sokkal valószínűbb, hogy október 4-én a vállalat egy olyan új iPhone-t mutat majd be, amely kisebb fejlesztéseket tartalmaz a jelenlegi modellhez, az iPhone 4-hez képest.

Az elemző várakozásai szerint ez a korábbinál gyorsabb processzort, nagyobb, 8 megapixeles felbontású digitális kamerát, esetleg nagyobb képernyőméretet jelent majd, a készülék külseje azonban a jelenlegi modellre hasonlít majd. Az új modell megjelenésével párhuzamosan az iPhone 4 ára 99 dollárra csökken majd a jelenlegi 200 dollárról az Egyesült Államokban - 8 gigabájtos memóriával szerelt változatban.