4G-t és szuper képernyőt jósolnak az iPad 3-ba

amerikai kütyüvásárlás, ipad vásárlás, apple store, NYC
Vágólapra másolva!
Várhatóan márciusban kerül boltokba az iPad új, harmadik generációs változata: a táblagépbe 4G adatátvitelt, négymagos processzort, és minden idők egyik legjobb minőségű képernyőjét jósolnak a szakértők.
Vágólapra másolva!

A Bloomberg amerikai üzleti lap értesülései szerint az iPad 3 gyártása mostanság fog megkezdődni, februárra pedig teljes kapacitással folyik majd a Foxconn üzemeiben, és a készülék márciusban már a boltokba kerül majd - értesült névtelenséget kérő forrásokból a Bloomberg. A lap úgy tudja, hogy az új iPad jelentős újításokat tartalmaz majd az előző, jelenleg is kapható készülékhez képest.

4G-t jósolnak az új iPadbe

A Bloomberg úgy tudja, hogy ez lesz az Apple első olyan terméke, amely már támogatni fogja a következő generációs, LTE vagy 4G nevű mobilszabványt is. A cég azért az iPad 3-ba építi be elsőként ezt a megoldást a Bloomberg szerint, mert az okostelefonnál jóval nagyobb táblagépbe lehetősége van nagyobb kapacitású akkumulátort szerelni - az újfajta mobilinternet ugyanis jobban meríti az eszközöket a korábbi szabványoknál.

Megdöbbentő minőségű kijelzőt várnak bele

Ha a Bloomberg forrásai jól értesültek, az új iPad a korábbiaknál sokkal szebb képminőségű érintőképernyővel lesz felszerelve, amelynek pixelsűrűsége a Full HD-s tévéknél és monitorokénál is jobb, szinte nem is lehet látni rajta a képpontokat, a szöveg csaknem úgy fest rajta, mint egy kinyomtatott újság.

Az iPad 3 az üzleti lap értesülései szerint már négymagos lapkával lesz felszerelve, ami nem csak a teljesítményre, hanem az akkumulátoros üzemidőre lehet jó hatással: azokat a végrehajtó egységeket, amelyekre az adott pillanatban nincs szükség, ugyanis a gép ki tudja kapcsolni.