Interaktív olimpiát kínál a T-Home

Vágólapra másolva!
Visszatekerhető sportműsorokkal, HD-s és 3D-s adással, az egész ország területén elérhető interaktív tévészolgáltatással készül az olimpiára a T-Home. A Londonban szurkolók kedvezményes tarifával telefonálhatnak haza, az olimpikonok pedig egyedi kütyün kapják meg a szurkolók szívdobbanásait.
Vágólapra másolva!

Virtuális szívdobbanásokkal szurkolhatnak az otthon maradt felhasználók az olimpikonoknak. A T-Home által kifejesztett Rajongói Szív nevű, leginkább egy szívecske logóval díszített szappanra hajazó kütyüvel a magyar csapat tagjai mindig értesülnek arról, ha rájuk gondoltak a szurkolók. Az eszköz magentán villan fel minden egyes alkalommal, amikor valaki az Igazirajongok.hu oldalról üzenetet küld az olimpikonoknak. Az üzenetek szövegét a fenti honlapon, a városligeti rajongói klubban és az Erzsébet-téren is megtekinthetők lesznek.

Forrás: Magyar Telekom
Villogni és rezegni fog, ha az olimpikonokra gondolnak

Az egész országban elérhetővé teszi interaktív tévészolgáltatását a T-Home az olimpiára. A szolgáltatás nem csak a T-Home internetszolgáltatását használók, hanem a más szolgáltatónál levő felhasználók is igénybe vehetik. Az Interaktív TV-r előfizetők HD-ben nézhetik az olimpiát. A sportműsorok megtekintése mellett a London Interaktív nevű alkalmazásban a legfrissebb olimpiai híreket, az [origo] cikkeit, a versenyek menetrendjét és az éremtáblázatot is megtekinthetik a rajongók. A sport világát kevéssé követő nézők az olimpiai csapatokról és az egyes versenyszámokban szereplő sportolókról is találhatnak képes beszámolókat az alkalmazás segítségével.

Visszanézhetők az olimpiai versenyszámok

A London Interaktív és az olimpiai extrák díjmentesek lesznek. Csak a televíziószolgáltatás havidíját kell kifizetniük a felhasználóknak. A szolgáltatás keretében elérhető az Archív TV funkció is, ami három napig lehetővé teszi a már adásba került műsorok újranézését. A funkciót használóknak akkor sem kell szabadnapot kivenniük, akiknek a kedvenc versenyszámuk a munkanap közepére esik. A T-Home már korábban hírül adta, hogy digitális tévéplatformján elérhető lesz az MTVA által indított 3D-s olimpiai csatorna.

A Magyar Telekom azoknak is jelentett be szolgáltatást. A cég 2012. májusában bejelentett Travel&Talk roaming díjcsomagjához külön lesz aktiválható az olimpiai kedvezmény. Az Egyesült Királyságból Magyarországra felé és az országon belül 59,5 forintos percdíjért telefonálhatnak a szurkolók.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Home ajánlati márka tulajdonosa is.