Win 8-as tablettel kenyerezi le dolgozóit a Microsoft

surface, Microsoft táblagép
Vágólapra másolva!
Éves vállalati gyűlésén a szoftveróriás bejelentette, hogy minden alkalmazottját Surface táblagéppel, Windows 8-as munkahelyi PC-vel és a cég legújabb szoftverét futtató okostelefonnal látja el.
Vágólapra másolva!

Ezt a vállalat Seattle-i éves nagygyűlésén jelentette be Steve Ballmer, a Microsoft elnök-vezérigazgatója. A céges jutalmazás részeként a társaság mintegy kilencvenezer teljes munkaidős alkalmazottját látják el Windows 8-as eszközökkel világszerte.

Az új operációs rendszer megjelenése kapcsán a dolgozók munkahelyi számítógépeit soron kívül frissíteni fogják egy új modellre, amely már Windows 8-at használ.

Forrás: Microsoft
Ilyen tabletet kapnak a microsoftosok

Ezen kívül a dolgozók kapnak egy-egy példányt a cég saját márkanevén piacra kerülő Surface tabletjének olcsóbb, Windows RT-t - ez a Windows 8 ultrakompakt táblagépekre szánt, a számítógépes verzióval csak részben kompatibilis kiadása - futtató verzióját is. A dolgozók ingyen kapni fognak cégüktől egy olyan okostelefont is, amelyen a cég legújabb mobilszoftvere, a Windows Phone 8 fut - számolt be a GeekWire technológiai hírportál.