A T-Mobile-nál is megjelent az iPad

Vágólapra másolva!
A hazai mobilszolgáltatók közül egyelőre csak a T-Mobile árulja az Apple táblagépét: a cégnél a Mini és a Retina képernyős típus kapható.
Vágólapra másolva!

A iPad és iPad Mini táblagépek a mobilcégnél jövő heti szállítással rendelhetők elő, korábban az Apple táblagépeit nem lehetett megvenni hazai mobilszolgáltatónál, csak márkaboltokban. A T-Mobile kínálatában csak az iPadek mobilinternetes típusai érhetők el, amelyek egyelőre HSPA+ sebességre képesek, egy később megjelenő szoftverfrissítéssel azonban a gyorsabb 4G szolgáltatást is támogatni fogják - áll a cég honlapján.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Az iPad mini, és a Retina képernyős iPad

A 16 gigabájtos iPad Mini a T-Mobile-nál két év előfizetésre, és a 30 gigabájtos mobilnetcsomagra vonatkozó hűséggel 71 ezer forintba kerül. A Retina képernyős nagy iPadért hasonló feltételekkel 126 ezer forintot kérnek el.

Ha valaki csak az előfizetésre szeretne hűséget vállalni, díjcsomagra nem, a 16 gigabájtos iPad Minit két éves hűséggel 95 ezer forintért, egy éves hűséggel 130 ezer forintért viheti haza. A nagy iPad esetében ilyen esetben az ár 165 ezer forintra, illetve 170 ezer forintra változik új előfizetés esetén. A T-Mobile kínálatában a készülékek 32 és 64 gigabájtos változatai is megtalálhatók, ezek árait az iPad, és az iPad Mini adatlapján lehet megtekinteni, ahol a részletfizetési konstrukciókat paraméterei is olvashatók.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.