Óriási iPhone-t látott valaki Kínában

Vágólapra másolva!
Egy kínai mikroblogger állítása szerint már élőben is látta az egyik üzemben az iPhone új, ötcolos kijelzővel szerelt, a korábbinál nagyobb méretű változatát.
Vágólapra másolva!

Jelentős sajtóvisszhangra tett szert, pedig nem tűnik túl megalapozottnak az a pletyka, amelyről egy kínai mikroblogger számolt be egy helyi mobiltelefonos hírportálnak. A portál információi szerint az iPhone 5S és iPhone 6 modellek már elkészültek, és valaki már élőben is látta ezeket egy helyi üzemben - írja a CNet amerikai technológiai hírportál.

A kínai beszámolók szerint az 5S nagyjából a jelenleg kapható iPhone 5-höz hasonlít, a 6-os modell azonban nagyobb, öt colos képernyővel rendelkezik, és ultravékony kivitelű. A mostani pletykákat érdemes fenntartásokkal kezelni, mert a mikroblogon szivárogtató felhasználó sem saját maga, hanem egy ismerőse által szerzett információkra hivatkozik.

Az Apple, ahogy korábban sem tette sohasem, ezúttal sem kommentálja hivatalosan az új termékekre vonatkozó pletykákat. A Business Insider című amerikai lapnak a Mogran Stanley cég elemzője úgy nyilatkozott, hogy ő az idén egy iPhone 5-re nagyban hasonlító, kisebb újításokat tartalmazó 5S készülék megjelenését várja az Apple-től, hiszen a telefon leglényegesebb egységei, például a processzor és a képernyő már kellően fejlettek a készülékben.