Titkos videók a Galaxy S4-ről

Vágólapra másolva!
Kiszivárgott videókon lehet megnézni a Samsung által bemutatandó Galaxy S4 okostelefon legfontosabb funkcióit.
Vágólapra másolva!

Levegőben tartott ujjal kattintás, görgetés tekintettel és kézparancsokkal, és a videók automatikus megállítása-újraindítása. A kiszivárgott információkkal a Samsung Galaxy S4 csúcstelefon összes fontos finkciója ismertté vált. Komoly kérdés, hogy maradtak-e meglepetések az esti bemutatóra:?

Az egyik kiszivárgott videó bemutatja a Galaxy S4 legérdekesebb funkciójának számító lebegő érintéssel való vezérlést. A technológia lehetővé teszi, hogy néhány funkciót a képernyő megérintése nélkül is aktiválni lehessen. Aktiválása hasonlít ahhoz, ahogy a számítógépen az egérmutatót egy-egy ikon felé vive extra információkat kaptunk. A Galaxy S4 rendszerén például a bélyegképek előnézetét lehet tappintás nélkül aktiválni.




A másik videón az okostelefon médialejátszójának automata megállítási funkcióját lehet látni működés közben. A Galaxy S4 csak akkor játssza le a videókat, ha a felhasználó figyeli a képernyőt. Amennyiben a tekintetét felemeli a kijelzőről, megállítja a filmet, hogy egy másodpercről se maradjon le a felhasználó.

Az új csúcstelefon különlegessége abban rejlik, hogy érintésparancsok nélkül is lehet vezérelni, figyel a gazdájára. A Samsung várhatóan hosszan be fogja mutatni az előlapi kamerára és a képfelismerésen alapuló technológiák felhasználási lehetőségeit.