Ingyenes app segíti a Telekom Vivicitta indulóit

Vágólapra másolva!
A 28. budapesti Telekom Vivicittá Városvédő Futást április 21-én rendezi meg a BSI. A az eseményre a Telekom magyar nyelvű okostelefon-alkalmazást is kifejlesztett.
Vágólapra másolva!

A Futótárs a 28. Telekom Vivicittá Városvédő Futás alkalmából bemutatkozó ingyenes okostelefon-alkalmazása, a futóedzések első magyar nyelven elérhető profi virtuális trénere. Futás közben az alkalmazás hang-utasításokat és tájékoztatást ad. Segítségével az időjárás előrejelzés mellett statisztikákat készít az edzések eredményeiről, a fizikai felkészültségről, amelyek a közösségi oldalakon megoszthatók.

Az alkalmazás részletes tájékoztatást ad a Telekom Vivicittá Városvédő Futóversenyről, továbbá helymeghatározás segítségével valós időben követhető rajta a futó saját aktuális pozíciója a térképen, a futamok után pedig azonnal megnézheti az eredményeket is. Saját teljesítményét, edzéseit, a közösségi oldalakon oszthatja meg barátaival ismerőseivel. Az alkalmazás magyar és angol nyelven is elérhető Android és iOS rendszert használó okostelefonokra.

Forrás: Telekom