Arany iPad is jár a szobához a luxushotelben

arany ipad burj al arab
Vágólapra másolva!
A világ első hétcsillagos szállodájában, a dubaji Burdzs al-Arab vendégeit huszonnégy karátos aranyból készült tokba szerelt iPadekkel látja el. A luxuskivitelű tableten egyebek mellett rendeléseket lehet lehet leadni a szálloda személyzetének.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Arab Emírségekben lévő Burdzs al-Arab a világ legmagasabb szállodája 321 méteres magasságával. A hotel egy mesterséges szigeten található 280 méterre a parttól, és a legfelső emeleten saját helikopteres leszállópálya is szolgálja a vendégek kényelmét. A hotelben három napra közel egymillió forintért lehet megszállni, ez az ár azonban saját inast, büféreggelit, wifi internetet, nassolnivalót és friss gyümölcsöket is tartalmaz.

A luxusszállót üzemeltető Jumeirah nemzetközi szállodalánc a héten bejelentette, hogy elsőként a Burdzs al-Arab vendégei számára teszi lehetővé táblagépről elérhető szolgáltatásait. A luxushotelben megszállók számára egy huszonnégy karátos táblagépet is rendelkezésre bocsátanak. A készülékről közvetlenül lehet ételt rendelni, vagy időpontot foglalni a hotelben, esetleg takarítást igényelni, és hasonló szolgáltatásokat igénybe venni.

A Burdzs al-Arab nemrég mindegyik szobájában egy-egy iMac számítógépet helyezett el, amelyeket szintén szabadon használhatnak a vendégek. Bár az aranyozott iPadet a távozó vendégnek vissza kell adnia, a szálloda butikjában bárki megvásárolhatja magának a készülék luxusváltozatát. Az üzletben egyébként az iPad Mini, az iPhone 5 és a Blackberry Q10 készülékekből is kapható aranyozott változat.

Forrás: Mazhit Ismailov
Az aranyozott iPad - a képet itt megnézheti óriási méretben is