Két mobilcég fogja árulni itthon az új iPhone-okat

Vágólapra másolva!
A három magyar szolgáltató közül a Telekom és a Vodafone kínálatában lesz elérhető a két új iPhone. A premier pontos dátuma még nem ismert.
Vágólapra másolva!

A három magyar szolgáltató közül a Telekom és a Vodafone kínálatában lesz elérhető a két új iPhone. A premier pontos dátuma még nem ismert. Az iPhone-okat korábban is árusító Vodafone még kedden bejelentette, hogy hamarosan elérhetők lesznek kínálatában az iPhone 5C és 5S modellek, a Telekom pedig szerdán nyilatkozott erről.

A Vodafone tájékoztatása szerint az új Apple-mobilok előfizetéses és feltöltőkártyás ügyfelek számára elérhetők lesznek, a Telekom később fog tájékoztatást adni az elérhető konstrukciókról. További részletekről, így a készülékek árát és a magyarországi premier idejét mindkét cég később fogja bejelenteni.

Az Apple iPhone 5C Forrás: Apple

Az új iPhone-okat Németországban és az Egyesült Királyságban már szeptember 20-án meg lehet majd venni, a magyar premier ezt követően várható. A korábbi évek tapasztalatai alapján az új csúcsmodell, az 5S teljes, kártyafüggetlen ára kétszázezer forint körül várható, a színes 5C-é pedig 150-160 ezer forint körül. A szolgáltatóknál az előfizetésre és szolgáltatások használatára vállalt hűséggel a készülékeket ennél olcsóbban is meg lehet majd venni.

Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.