Új mobiltarifák a Telekomnál

Vágólapra másolva!
Bármilyen díjcsomaghoz rendelhető sok adatforgalmat tartalmazó mobilnet és internetes társkártya.
Vágólapra másolva!

A február elsejétől elérhető, mobilinternetes forgalmat kibővítő NetPlusz csomagot a cég az összes havidíjas és feltöltőkártyás előfizetési csomaghoz is elérhetővé tette, így akár korábbi díjcsomagot használók is igényelhetik. Ez azt jelenti, hogy a korlátlan híváslehetőséget tartalmazó Next csomagokhoz is lehet nagy adatforgalmat tartalmazó mobilinternetet rendelni. Korábban a korlátlan csomagokhoz nem lehetett külön rendelni nagy adatforgalmat tartalmazó netcsomagot.

A legolcsóbb – Telekom-hálózaton belüli – korlátlan hívást és SMS-ezést, illetve 160 perc hálózaton kívüli hívást tartalmazó Next S csomag 6490 forintba kerül, és 500 megabájtos mobilinternetet tartalmaz. A belföldön minden irányba korlátlan hívást biztosító Next M csomag havi 10 990 forintba kerül, ugyancsak 500 megabájtos internettel. A díjcsomagokhoz azonban mostantól NetPlusz néven kiegészítő mobilnetet is lehet rendelni: extra 1 gigabájt (NetPlusz L) havidíja 1290 forint, 3 gigabájtért havi 2290 forintot kér a Telekom. Az extra 5 gigabájtos adatforgalmat tartalmazó csomagért 3090 forintot kell fizetni. Mindhárom esetben elérhető az akár 60 megabites másodpercenkénti letöltést biztosító 4G szolgáltatás is, arra alkalmas készülékről.

A Telekom emellett februártól lehetővé teszi a februártól bevezetett díjcsomagokhoz olyan Duonet SIM-kártya vásárlását, amellyel a meglévő, elsődleges előfizetés egyenlegére lehet mobilinternetes forgalmat bonyolítani. Az 500 forintért megvásárolható SIM-kártyát például laptopos vagy táblagépes modemben lehet használni, így nincs szükség második mobilinternetes előfizetésre a második eszközhöz, ha az ügyfél a saját okostelefonjához már előfizetett egyre. Ez a lehetőség is gyakorlatilag minden ügyfél számára elérhető, kivéve a Fun S nevű, gyerekeknek szánt feltöltőkártyás díjcsomaghoz.

A társaság azt is bejelentette, hogy azok az ügyfelei, akik internetes fizetésre váltanak, és határidőre kifizetik számláikat, ezentúl havi 300 forint kedvezményt kapnak díjcsomagjaik havidíjából.

Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.